Wysłany: Pią Cze 21, 2013 09:51 Zator - Święto Karpia - Spot Roverków i MG 6,7 lipca 2013
Jak co roku spotykamy się w Zatorze. Jak co roku promujemy ROVERki.pl podczas Święta Karpia w Zatorze. Jak co roku parada Roverków i MG po rynku w Zatorze. Owiane legendą prażone, wieczorne ognisko oraz niezapomniany nocleg w koedukacyjnych salach.
koszt to około 50 zł za cały pobyt. Zrzucamy się na miejscu na nocleg i kiełbachę.
W sobotę spotkanie w stałym miejscu pod remizą, a w niedzielę kremówka w Wadowicach lub lody w Oświęcimiu.
Wstępnie zarezerwowałem nocleg dla 10 osób. Mamy jeszcze czas żeby zwiększyć ilość łóżek. Więc dopisujcie się na listę.
1. siemion_ (nocleg)
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 09:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. siemion_ (nocleg)
2. Just4 (nocleg)
3. Dudekmis (nocleg)
4. Tuners & Joanna (czyt.Dżoana) ( 2x nocleg)(czyt.picie do świtu)
5. BlackD + ewentualnie narzeczona i koleżanka r200(bez noclegu)
6. soviet100 (nie wiem czy w aucie znowu spać nie będę )
7. Maverik ( nocleg )
8. emes (nocleg) - jeszcze nie na 100%, do potwierdzenia
9. zetes (nocleg) - jeszcze nie na 100%, do potwierdzenia
1. siemion_ (nocleg)
2. Just4 (nocleg)
3. Dudekmis (nocleg)
7. Maverik ( nocleg )
10. margos (nocleg) - ma 99% - jeszcze potwierdzę
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
1. siemion_ (nocleg)
2. Just4 (nocleg)
3. Dudekmis (nocleg)
7. Maverik ( nocleg )
10. margos (nocleg) - ma 99% - jeszcze potwierdzę
11. Stanuu (nocleg)
_________________ Lepiej Jeździć Brytyjskim wynalazkiem niż Japońską zabawką.
Hej
Jestem na weselu w Żorach w sobotę, ale jak by było kiepsko to do Was dobije A poważnie to powiedzcie mi o której planujecie się zjechać w sobotę i rozjechać w niedziele bo może rzeczywiście udałoby mi się Was odwiedzić choć na chwilę. No i po proszę jakiś konkretny adres żeby było co w Navi wpisywać Pozdr, eMdzik.
Wpisz Chrzanowska 6 - to jest adres OSP w Zatorze. Spotykamy się na parkingu zaraz obok - parking znajduje się pomiędzy budynkiem OSP a kortami tenisowymi - znajdziesz bez kłopotów.
Super - dzięki za informacje, a jeszcze w jakich godzinach planujecie się tam "zjechać" w sobotę i "rozjechać" w niedzielę? Nie chciałbym Was odwiedzać gdy nikogo nie będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum