Remi55, czyli w skrócie, 50€ do podziału na ilość chętnych. Potem te mapy co otrzymasz wysyłasz do nas, my do kolesia z allegro? Otrzymujemy gotowe kości. Następnie idziemy do elektryka z kostkami i ecu do wlutowania podstawek i wkładamy kości i thats it? Odpowiedniego elektryka w Poznaniu napewno znajdę.
podstawki rozumiem, że są po to, aby w razie niezadowolenia 'klienta' można było wstawić sobie spowrotem stare klocki? mniej więcej takie? http://allegro.pl/podstaw...1769394176.html
Jeżeli tak to bym tez sie pisał. Tylko znajdź proszę ten wykres, aby wiedzieć na co się piszemy No i może temat opisujący, poczytam sobie co i jak.
Dostałem dziś ofertę na gotowa mapę dla mafless remapu za 100€ mogę ja dostać, ponieważ kolega z UK nie chciał mi tamtej przerobić wiec gość z Włoch mi za oferował ze mi jego map da bo sam u niego robił i za pol cenny mi ja da
myślałem że połowa tej 100wy. Trochę dziwnie to zdanie skonstruowałeś
Remi55 napisał/a:
Mogę tez zrobić tak ze mogę wysłać do firmy i potem wam listem powysyłać było by może taniej
też o tym myślałem, pewnie dużej różnicy nie będzie, ale przy zamówieniu kilku sztuk może ujdzie coś utargować
Dostałem taki wykres jeszcze jak to wygląda bo wtryskach od SDI
153km i jakieś 357Nm
troche duza gorka;/ ciekawe co na to sprzegło
tez tego ostatniego wykresu robił cos ze sprzegłem?? moze wiesz??
Remi55 napisał/a:
ogę tez zrobić tak ze mogę wysłać do firmy i potem wam listem powysyłać było by może taniej
dobre wyjscie
pozniej euro na złotowki + koszty wgrania map i na 5dzielimy (moze ktos sie zgłosi to na wiecej) i doliczysz za list polecony kazdemu komu wyslesz i jest tanio bo to wyjdzie po około 100zł
wiec warto bedzie sie na hamownie bujnac
Remi55, jest mozliwosc zeby w te podstawki wsadzidz kosc z zwykłymi lub mniej hardcorowymi mapami?? czy jak wyciagna mi orginalna kosc z ecu wsadza podstawki pod kosci od ciebie to te orginalne bede mógł wrzócic w razie potrzeby??
borek88, no tak potem jak będziesz miał podstawki będziesz mógł sobie wkładać chipy jakie chcesz i jakie mapy. Czyli orig chipy z normalnymi mapami lub moje mapy od mg 115 albo ten mapy co zakupimy Do wyboru do koloru jak będzie pasowało
W sumie jest nasz 6 osób wiec już 66zl/osobę
[ Dodano: Nie Wrz 11, 2011 22:12 ]
A co do wykresu to ja tym wykresy nie wierze bo dopiero wyjdzie jak ja się wybiorę na hamownie wygląda jak w Paint'cie rysowane
[ Dodano: Nie Wrz 11, 2011 23:46 ]
Wyśle do was jutro PW o danych konta na przelew. Jest nasz 6 osób i po tym kursie euro teraz wychodzi 70zl / osobę Dobrze by było dostać kasę pod koniec tygodnia jeżeli to mozliwe Żeby mieć te chipy przed 24. i bym mógł je przetestować na hamowni
Ok
Aha co do nagrywania to kurcze nie mogę tej firmy odszukać Mial by ktos namiary jakieś przez allegro
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Ja chyba mógłbym programator skołować. Ale jeśli się to robi pierwszy raz to więcej z tego złego będzie niż pożytku. trzeba poszukać kogoś kto to robi na codzień.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
alexi, Wkładasz chipa i ustawiasz tylko jak ma programować i jedzie z koksem Ja popytam się jeszcze u mnie w mieście może ktoś takie cudo ma i bym tylko chipy zakupił i by było. Bo nie wierze żeby w mieście co ma 10.000 mieszkańców nikt programatora nie miał
[ Dodano: Pon Wrz 12, 2011 13:25 ]
Wiec firmę w sumie znalazłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum