Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Kwi 18, 2014 12:23
Kenai - cos mi sie wydaje że oni Cię poprostu zdoili i tyle, u mnie tylko przy wymianie czujnika od klimy który ją włączał trza było odsysac gaz, nie mam dzis R bo bym poszedl zerknac co i jak ale cala ta opowiesc to mi sie wydaje poprostu opowiesc, żeby uzasadnic Tobie za wysoką cenę robiczny
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 18, 2014 12:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1000zł? Jakbyś koledze elektrykowi dał 300zł to razem zrobilibyście elektrykę w weekend, a na koniec jeszcze nabombili się Dżony Łokerem! Nie mówię o elektryku samochodowym. Ogarnięty elektryk albo elektronik.
Wybacz ale przepłaciłeś. Cóż, za lenistwo płaci się słono. Jak Cię stać to ok tylko zdaje się wtedy nie jeździłbyś R25...
Dodam też, że nikt inny poza w/w elektrykami nie połapie się w obecnej instalacji.
Pojedziesz do innego i znów skasuje Cię 1k, bo szybciej będzie pociągnąć nową niż deszyfrować obecną.
To i ja pozwolę się podłączyć pod temat Roverek 45 1.4 Pierwsze zaświeciła się kontrolna "Snow mode", następnie ABS a później po kolei padł obrotomierz, prędkościomierz... I skąd się to mogło wziąć? Samochód ładnie odpalił, nie było żadnych problemów, dopiero po paru minutach. Możliwe że takie objawy były przez padnięty akumulator, bo i tak był przewidziany do wymiany? Czy bardziej kierowac się w strone alternatora itp? Proszę o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum