Wysłany: Wto Wrz 22, 2015 14:13 28 zlot - jesienny - Szklarska Poręba - lista obecności
Jak zwykle prosimy Was o deklarację, czy będziecie uczestniczyć w jesiennym Zlocie. Może wydawać się to niepotrzebne, ale taka lista niezwykle pomaga nam przy organizacji, rozmowach z ośrodkiem czy planowanych atrakcjach. Więc zanim rozpoczną się oficjalne zapisy możecie dopisywać swój akces. Ja zaczynam
1. siemion + nieszka
2. ........
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 22, 2015 14:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wczoraj zapisalem sie na warsztaty 24.10 , przelew poszedl itd. wiec jak juz, to moze wieczor sobota i niedziela z naszej strony Przegadam temat z zouza
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja na 95%, mam nadzieję że w pracy planowana prezentacja na 22.X nie przedłuży się do piątku i będe mógł jechać w piatek. Jeszcze kierowcę z Łodzi muszę wybrać
1. siemion + nieszka
2. SyntaX
3. Harry
4. MARGOS (na 95%)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Kolego dzieju liczę że będziesz landkiem i nie migaj mi się tutaj
Tereny górzyste kolegę Sknerko też namawiam by pokazał co to razem kupiliśmy.
Może jakieś zawody w zapędzaniu owiec do zagrody Landkami
1. siemion + nieszka
2. SyntaX
3. Harry
4. MARGOS (na 95%)
5. Sabz - będę dojeżdżał
6. InEs + Tomas
7. Markzo + Ela
8. Raptile + Beata
9. wiktorcoupe i ałła
10. Magda i Maciej
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
1. siemion + nieszka
2. SyntaX
3. Harry
4. MARGOS (na 95%)
5. Sabz - będę dojeżdżał
6. InEs + Tomas
7. Markzo + Ela
8. Raptile + Beata
9. wiktorcoupe i ałła
10. Magda i Maciej
11. toksyn
12. adam_26
13.artmati+Aga+1+1
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Ostatnio zmieniony przez arczi220 Czw Paź 01, 2015 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum