Wysłany: Pon Sty 30, 2017 18:23 Rover 25 1,8 Vi Sport Plus --> 206KM/294Nm!
yo!
Przedstawiam następce Osiołka Nie planowałem zakupu motoru większego niż 1,6... całkiem przypadkiem nawinął się ten R... z motorem 1.8 mial byc zwykly 118KM - ale przy oględzinach wyszedł zonk pod machą VVC po vinie - 160KM (wikipedia podaje 145KM).
rok: 2000,
motor: 1,8 vvc,
przebieg: 186kkm,
wyposażenie:
-klima,
-abs,
-el. szyby,
-el. regulowane i podgrzewane lusterka,
-alarm,
-centralny zamek,
-2x pilot i kluczyk,
Autko wymaga dopieszczenia i odszczurzenia, ale wydaje się być dobrą bazą ot taki troche inny roverek
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ostatnio zmieniony przez Markzo Sob Cze 20, 2020 02:57, w całości zmieniany 8 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 30, 2017 18:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ładny i zdrowy całkiem Jakiś felunek jest? Jakie plany?
nie ma tragedii, to fakt co do felg, są jakieś 15tki (raczej mało atrakcyjne ) za to z fajnymi oponami - Bridgestone Potenza więc poszukam jakiś 15tek pewnie ladniejszych kiedyś... a plany... na razie ogarnąć serie
Remigiusz napisał/a:
Ładny Thaiti Blue Kurcze to to zawsze jakieś ciekawe egzemplarze utrafisz Mialem już obawy ze z innej stajni coś wpadnie hehe
Zupełny przypadek, nawet nie zauważyłem znaczka Vi na fotkach, dopiero na miejscu mnie to troche zastanowiło Zmiany marki nie planuje, nie bardzo jest alternatywa
Auto ma pare "tjunów".. dokładke przód od ZR, tylną lotkę. W środku kiera z 200 Silverstone z pomalowanym drewnem na czarno. Do tego jakaś folia a'la carbon, czarna podsufitka i czorne plastiki
Ostatnio zmieniony przez Markzo Czw Mar 15, 2018 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Po co zmieniałeś te kierunkowskazy przecież one były pierwsza klasa
e e e bez takich mnie tu
Wczoraj znowu podziałałem przy Vi, wywaliłem starą chłodnicę płynu - była w kiepskim stanie i przeciekała. Od Luke27 dostałem nissensa w świetnym stanie (wielkie dzieki!) i go zapodałem. Do tego oczywiscie płukanie układu i nowy płyn ogrzewanie działa teraz ze zdwojoną siłą
Na najbliższe dni plany są dość proste - zacząć montaż lpg i ogarnąć wybierak od pg1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum