A pisałam w innym wątku, że można by było coś wykombinować
Ja pod namiot się nie piszę bo spędziłam w namiocie jedną noc i wiem na 300% że więcej tego nie powtórzę. A poza tym nie zafunduję sobie takiej rozrywki z niespełna 2-latkiem
arleta90, podaj termin, godzine, oraz wspolrzedne GPS zbiorki, bo to dla mnie malo znane rejony
Maly EDIT :
niestety nie moge odebrac dowodu rejestracyjnego z urzedu i jezeli tego nie zrobie przed koncem tygodnia to niestety jestem uziemiony i nigdzie sie nie rusze
Tylko nie mów że Ci dowód rej. zabrali, pewnie za DRLe, 150 kucy i 8 dopisanych kluczy .
Nie... po prostu wymienilem Rovera na MG i nie moge odebrac twardego dowodu bo niby brak oplaty akcyzy...
Facet w wydziale komunikacji nie przyjmuje do wiadomosci ze skoro mam potwierdzenie oplaty to byla zaplacona.. Jakiegos dokumentu potrzebuje ktorego wygenerowac nie moge bo w Izbie skarbowej czy gdzie to tam sie placi maja jakis burdel i generalnie nic nie wiedza
POLSKA - jednym slowem
arleta90 napisał/a:
Dobra, to może wrzesień? Więcej czasu do zorganizowania się. Jakieś propozycje co do terminu?
Niestety ja również musze dopisać się do późniejszego terminu.Dzis musialem awaryjnie wracac do siebie,dobrze ze MG jakos lata wiec byłem w miare szybko.Temat sledze i jak cos będę na pewno.
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum