Wysłany: Wto Wrz 12, 2017 18:15 Chce kupić Roverka Rover 75/ MG ZT wersja kombi
Dzień dobry
Kolejny raz, szukam i szukam auta.
Tym razem rozważam możliwość kupienia rover 75 wersja lub MG ZT w wersji kombi.
Interesują mnie w benzynie 2.0 lub 2.5 pod gaz o ile któraś wersja znosi dobrze gaz coś tam czytałem na ten temat, ale zdania są podzielone wiem tylko, że na pewno nie szukać z silnikiem 1.8 No i pytanie co sądzicie o czymś takim.Ogólnie poszukuje auta w granicach 10 000 zł max 14 000 zł jeśli będzie w super stanie
tylko z tego pierwszego jest rocznik 2002 r, a tu ma niby 2004 r i patrząc po zaciskach jest inny kolor(w tym co podajesz jest czerwony, a na tym są żółte ) więc myślałem, że to jakiś podobny . No, ale masz racje była nadzieja, że coś ciekawego się pojawiło
Witam wszystkich serdecznie
Czy któryś z forumowiczów zna ten trawiasty okaz i zechce podzielić sie swoimi spostrzeżeniami? Jak sprawdzić HGF, jesli podczas pracy silnika nie ma objawów gotowania sie wody, wskaźniki na desce tez w normie?
Prośba, zapytanie czy ktoś widział jakiegoś fajnego MG ZT lub rover 75 kombi z silnikiem 2.5 w pełnej opcji do sprzedania bo ja szukam i szukam i jakoś znaleźć nie mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum