nie wiem jak ja ją mam przetransportować 300 km dalej
kurierem
no nie, autem
tylko babka w bagazniku to porazka bo jest wielka wiec w nic sie nie zmiesci.
babka na tylnym siedzeniu + pies to jeszcze wieksza porazka
Ty posać tą babkę na siedzeniu pasażera i zapnij koniecznie pasy Wytrzyma te 3h jazdy
PS. Walkie to Ty umiesz piec
A ja mam dalej katar i co ciekawe jak byłem dziś w Hucie Miedzi to katar się skończył, a jak wróciłem do domu to powrócił Wnioski: nie ma jak świeże hutnicze powietrze
troche nie wygodnie, zwlaszcza ze na autostradzie to ja z lewa noga nie wiem co zrobic i wywijam ja ostro
[ Dodano: Czw Kwi 05, 2007 10:54 pm ]
Revolt napisał/a:
no no nie wiedziałem ze mam taka siłe przekonywania
uwierz w siebie
[ Dodano: Czw Kwi 05, 2007 10:55 pm ]
Brt napisał/a:
Ty posać tą babkę na siedzeniu pasażera i zapnij koniecznie pasy Wytrzyma te 3h jazdy
A Andrzej gdzie?
Brt napisał/a:
PS. Walkie to Ty umiesz piec
no i gotować też
Brt napisał/a:
A ja mam dalej katar i co ciekawe jak byłem dziś w Hucie Miedzi to katar się skończył, a jak wróciłem do domu to powrócił Wnioski: nie ma jak świeże hutnicze powietrze
Zamieszkaj tam, moze by Cie jakaś babka z kataru wyleczyła?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja w tym roku będę na szantach w Giżycku, a potem w 4 tygodniu lipca zarezerwowałem Soline z Hak Yacht Charter z Rucianego-Nidy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum