W związku z zaistniałą sytuacją, że z założeń lokalny spot w Zatorze odbędzie się 07.07.07r. w czasie Dni Zatora i jest możliwość programowa zaprezentować się jako Klub Miłośników Samochodów Rover i MG oraz promowania tejże marki, zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w ankiecie.
Zważywszy na to, że do tej pory głównie spotykaliśmy się w gronie klubowiczów i sympatyków, to w Zatorze będziemy "obiektem zainteresowania" (mam nadzieję) i trzeba by jakoś z tego faktu skorzystać.
Bardzo bym prosił by w tym temacie wypowiedzieli się wszyscy ci, którzy mają jakiś pomysł, w jaki sposób zachęcić, jak wyjść na przeciw postronnych ludzi i zainteresować ich własnie takim a nie innym samochodem.
Każdy z nas ma swoją historie nabycia takowego auta, jednymi słowy:
DLACZEGO WŁAŚNIE ROVER?
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Ostatnio zmieniony przez Tomaszi Wto Cze 10, 2008 00:32, w całości zmieniany 6 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 00:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie przyjadę bo ... jadę w delegację 4.07 a wracam 11.07 (ale będę przejeżdżał przez Oświęcim, Zator, Sucha Beskidzka, Maków i będę pozdrawiał - nie zdziwcie się jak ktoś będzie Wam machał ze srebrnego CR-V )
Jak na razie frekwencja nie dopisuje organizacji.
Ponawiam prośbę o pomysły. Do tej pory mamy plakat zapowiadający nas na Dniach Zatoru.
Mielibyśmy zagwarantowane miejsce na prezentacje (pod Zamkiem) i
czas na przejazd po Rynku w okolicach godziny 16:00
Do zrobienia pozostało: ulotki, informacje o historii i modelach Rovera oraz Klubu oraz powinno stanąć stoisko z gadżetami Klubu i Rover.
Nie bedzie mnie, jednak moge pare hasel rzucic do przemyslenia tym, ktorzy beda.
1. Po dwoch stronach stoiska z gadgetami postawic najstarszego Roverka i najnowszego (75) (lub MG, zeby nikogo nie urazic .
2. przejazd zorganizowac tez od najstarszego do najnowszego a osoba na estradzie bedzie opowiadala historie... najlepiej tak, zeby zsynchronizowac to z autami przejezdzajacymi pod estrada.
3. kazdy na antenie niech sobie zamontuje trojkatny proporczyk - moge cos zaproponowac/zaprojektowac
4. Zrobic start z kreski (Tomcat vs. R200 kanciak )
_________________ God, root - what's the difference?
Vit0 całkiem realnie to wygląda, z tym przejazdem pod sceną (estradą) zależy gdzie będzie usytuowana. Ta pokazówka z kreski na pewno odpada po pierwsze wątpię by było tam na taki pokaz miejsce i z kąd tomcata Docent nie przylatuje
Nie wiadomo jeszcze dokładnie ile i jakie będą Roverki. Czekamy na odzew z g.Śląska, Małopolski, Opolskiego i w ogóle na jakichś chętnych ROVERkowiczów.
Albo mnie pamięć myli albo ta kwestia została już omówiona i wyjaśnione, że jako Klub nie możemy takiego stoiska "wystawić"
Moim zdaniem piter ma rację, nie możemy wystawić stoiska. Nie prowadzimy działalności gospodarczej. ZTCW to możemy prowadzić sprzedaż tylko wewnątrz klubu.
Trzeba rozdzielić zadania pomiedzy chetnych do zlotu.
Ja bede napewno nawet jesli w pracy miałbym walnąć sobie UŻ - ta w końcu posiadanie Roverka do czegoś zobowiązuje.
Jesli ma to byc zlot promujący Klub oraz oczywiście nasze autka to moze by jakis mini bilbordzik zrobic z logo klubu. Szkoda ze nie mamy koszulek klubowych a nawet czy jesli bysmy je zamówili to czy by dotarły na czas ?
Troche obawaim sie ze ta impreza jest ponad nasze siły, a raczej ponad nasza frekfencje oraz zróżnicowanie modeli Roverów bo napewno nie pojawi sie zaden MG zaden Tomcat ani Frrelander ale bedzie na miejscu 800
Trzeba rozdzielić zadania pomiedzy chetnych do zlotu.
Ja bede napewno nawet jesli w pracy miałbym walnąć sobie UŻ - ta w końcu posiadanie Roverka do czegoś zobowiązuje.
Jesli ma to byc zlot promujący Klub oraz oczywiście nasze autka to moze by jakis mini bilbordzik zrobic z logo klubu. Szkoda ze nie mamy koszulek klubowych a nawet czy jesli bysmy je zamówili to czy by dotarły na czas ?
Troche obawaim sie ze ta impreza jest ponad nasze siły, a raczej ponad nasza frekfencje oraz zróżnicowanie modeli Roverów bo napewno nie pojawi sie zaden MG zaden Tomcat ani Frrelander ale bedzie na miejscu 800
no może Hadess się zjawi, gorąco na niego liczę, prawdopodobnie będzie 45 (i to z 2005 roku)
a co do koszulek do zaraz się tym zajmę...
Ja staram się wyszukać jakieś odpowiednie artykuły na naszej stronie klubowej, które moglibyśmy wykorzystać. Mam nadzieję, że władze wyrażą zgodę na ich przedrukowanie i zaprezentowanie w Zatorze. Tym jednak zajmę się jak to trochę opracuję i wybiorę odpowiednie teksty.
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 11:30 Re: ZATOR Promujemy Klub ROVERki.pl
Tomaszi napisał/a:
W związku z zaistniałą sytuacją, że z założeń lokalny spot w Zatorze odbędzie się 07.07.07r. w czasie Dni Zatora i jest możliwość programowa zaprezentować się jako Klub Miłośników Samochodów Rover i MG oraz promowania tejże marki, zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w ankiecie.
Zważywszy na to, że do tej pory głównie spotykaliśmy się w gronie klubowiczów i sympatyków, to w Zatorze będziemy "obiektem zainteresowania" (mam nadzieję) i trzeba by jakoś z tego faktu skorzystać.
Bardzo bym prosił by w tym temacie wypowiedzieli się wszyscy ci, którzy mają jakiś pomysł, w jaki sposób zachęcić, jak wyjść na przeciw postronnych ludzi i zainteresować ich własnie takim a nie innym samochodem.
Każdy z nas ma swoją historie nabycia takowego auta, jednymi słowy:
DLACZEGO WŁAŚNIE ROVER?
no więc tak
1. potrzebny byłby baner klubowy i baner z nazwą imprezy (Roverem po Dolinie Karpia itd.)
2. jeżeli byłaby mozliwośc sprzedaży jakichś gadżetów to ja moge zorganizaować stoisko
(co do legalności takiej działalności to już powiedziałem - mogę to wszystko odkupić od klubu i tyle - nie będziemy sprzedawać jako klub i już)
3. proponuje żeby każdy Roverek był w identyczny sposób opisany - trzeba przygotować szablon powiedzmy A4 z danymi do uzupełnienia
co do legalności takiej działalności to już powiedziałem - mogę to wszystko odkupić od klubu i tyle - nie będziemy sprzedawać jako klub i już)
Może i da się to w ten sposób obejść ale: sprzedaż odbywała by się w czasie imprezy z "nami w tle", jakakolwiek sprzedaż przedmiotów związanych z logo klubu lub rovera i tak łączona była by z Roverkami.pl, gdyby miały by wyniknąć z tego jakieś problemy wolałbym ich uniknąć zapobiegawczo.
Ant napisał/a:
potrzebny byłby baner klubowy i baner z nazwą imprezy (Roverem po Dolinie Karpia itd.)
"Roverem po Dolinie Karpia" to całe i oficjalne zatwierdzone hasło?
Mogę taki baner wykonać, namalowało by się akrylową na materiale, wraz z logo Klubu. Tylko jaka wielkość 3x2 metra?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum