Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 19:05 Bemowo, 2007.09.08
Kto będzie?
Ja...
Tylko krótko - tak do 22.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 19:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kruchy, ja to nie BRT, nie przesadzaj Na razie jeszcze nic nie piszę co i jak bo nie wiem czy mi nie zagospodarują też wieczoru w Warszawie. Mam nadzieję, że będę miała trochę czasu wolnego.
Poza tym, nie będę moim R tylko służbowym.
Oj tam nieRoverowe Roverki tez przyjezdzaja na spoty i nie ma z tym najmniejszego problemu.
Wystarczy ze dasz znac dzien wczesniej, to zawsze ktos sie zorganizuje
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Ja niestety nie dotrę bo dzisiaj jeszcze jestem w Amsterdamie na IBC... Ale jeśli walkie w tygodniu miałaby się pojawić to może z tej okazji uda mi się chociaż na chwilę podjechać i nadrobić niedzielę
Oby w tym tygodniu nikt w okolicy nie zginal jak w poprzednim tygodniu.
Przynajmniej do mojego odjazdu o 22 było spokojnie.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Kochani, tak jak pisałam...będę w Warszawie ale niestety zagospodarowali mi cały czas od świtu (a właściwie przedświtu bo wstaję o 3 rano) do nocy - gdzieś do 22-23 jakieś spotkania z dostawcami więc lipa.
Na szczęście zlot już nie długo to się zobaczymy
Szkoda.
Ale 23 nas nie przeraża - niektóre spoty na Bemowie kończyły się o 2 w nocy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum