_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
pewnie będę
trzeba porównać różnice między mk1 a mk2
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
a ja odpadam chyba że sobie jakiegoś kierowce zorganizuje
pozdrawiam
Wez Majkela pogon, ostatnio zaniedbuje obowiazki klubowicza i w ogole nie integruje sie na zlotach Do tego jeszcze odwiedza mnie w domu w czasie najciezszej choroby i wypija ostatnie lyki coli
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 11:34
MaReK napisał/a:
Wez Majkela pogon, ostatnio zaniedbuje obowiazki klubowicza i w ogole nie integruje sie na zlotach Do tego jeszcze odwiedza mnie w domu w czasie najciezszej choroby i wypija ostatnie lyki coli
wspominał że Cię odwiedził ale do coli to się nie przyznał a to drań ostatnie kropelki choremu zabiera
pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To ja do chorego klubowicza przyjeżdżam, żeby go podtrzymać na duchu, a ten mi teraz wypomina, że mu cole wypiłem.
Droga do was jest daleka, kręta i prowadzi przez same koleiny, po takiej męczącej podróży każdemu chciało by sie pić
A wracając do tematu, będę w Niedziele na Bemowie.
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 15:14
Michaelp napisał/a:
To ja do chorego klubowicza przyjeżdżam, żeby go podtrzymać na duchu, a ten mi teraz wypomina, że mu cole wypiłem.
Droga do was jest daleka, kręta i prowadzi przez same koleiny, po takiej męczącej podróży każdemu chciało by sie pić
no proszę jaka szybka reakcja od razu kolega się obudził
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez IInvit Wto Wrz 18, 2007 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Nawet zwloki
Czyli co... w przyszlym tygodniu Majkel podwozi Iinvit?
No to dobrze... to frekwencja dopisze.
Mam przekazac od kolegi Mariusza, ze na spocie bedzie komp
i programator pilotow. Wiec jak ktos chce, moze sobie zaprogramowac
drugiego pilota lub kilka pilotow - jak ma
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
mam jeden kluczyk niestety do autka chcialem na dniach dorobic drugi i pilota dorobic. - pytanie czy Mariusz posiada piloty do autka "nowki sztuki , nie smigane " tak zeby na miejscu go zaprogramowac ?
Mariusz moze sam odp jak zaglada na forum , jak nie to moze ktos wie jaka jest sytuacja i ila taka przyjemnosc kosztuje. tylko nie mowice ze flaszke, bo chyba go wykonczymy, jak tak ciagle pijany bedzie chodzil
Pilot to droga impreza jest. Jesli moje dwa beda okej, to moge ci odsprzedac swoj i zaprogramujesz sobie do swojego. Trzeba by sie Tomiego spytac o pilota...
droga , nie droga ... ale chcialbym miec 2 komplety, jakby cos sie ( odpukac PUK PUK ) zgubienei , zlamanie czy cokolwiek to dobrze by bylo dostac sie do auta
zobacze co tomi powie w tym temacie i jakie piloty wogole do ZR sa , bo teraz patrzac po sklepach i stronach widze ze jest inny , a przynajmniej nie ma takich samych oznaczen co rover.
jakie piloty wogole do ZR sa , bo teraz patrzac po sklepach i stronach widze ze jest inny , a przynajmniej nie ma takich samych oznaczen co rover.
a pewnie że inne
bardziej opływowe, z fajnym logo
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum