mi wsioryba bo między obydwoma miastami jest raptem 80km...kwestia jest taka ilu chętnych jest bliżej Łomzy a ile Białegostoku, na razie jest 2:1... mam nadzieję że to się zmieni w sensie ilościowym, chyba jest tu jeszcze trochę ludzi z podlaskiego, pobudka
w Klubie Renault Clio np więcej aktywnych klubowiczy była z Łomzy i tam z powodzeniem organizowaliśmy spoty regionalne. Tu chyba jest odwrotnie i wiecej jest Białostoczan, niewiem dopiero poznaje ten klub. Ale to szczegóły -miejsce nieważne
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 17:55
A no właśnie.... W tym rzecz żeby sie tu ludzie odezwali.... Będą ludzie to będzie spot.... Tyle Roverków po Białymstoku jeździ.... A tymczasem nikt się nie odzywa....
dokładnie, wcześniej nie mając rovera nie zwracałem większej uwagi na nie ale tak to jest że czego się szuka na ulicy -tego pełno. Okazuje się że jest na naszych drogach trochę roverków
W sumie nie mam nic przeciwko - tylko same młokosy jesteście
Błękitny grom/chrom do Łomży całe 20 minut jedzie do Zambrowa też nie tak daleko Biały to juz trochę jest...
No ale łaj not w zasadzie jeszcze jeden nie młokos byłby
Może byśmy wybrali środek jakoś żeby wszyscy mieli równe szanse tak patrzę że Wizna jest jakoś po środku może tam jakieś pobocze się znajdzie dla kilku R
No w końcu ruch w interesie sie zrobił trzeba bedzie jakis termin uzgodnic i spocik gotowy czekam na propozycje mysle ze najlepszy to jest jakis termin weekendowy i moze zeby wszytkich pogodzic to w Jeżewie jest parking i knajpka a przedewszytkim w polowie drogi co wy na to
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no to mamy 8 osób chętnych, myślę że 9 bo znam jeszczę conajmniej jedną osobę z roverkiem z Łomży która pewnie byłaby chętna...
osobiście średnio widzę weekend gdyż wracam w niedzielę z Warszawy...niewiem o której bedę, strzelam też że bedę bardziej zmęczony niż wypoczęty
Weekend... w zasadzie tylko weekend u mnie wchodzi w grę, do 17 średnio robota (myślę że nie tylko u mnie) a potem to już jest niestety ale za późno - 18:30 na miejscu ciemno, głucho, chłodno nie przyjemnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum