Wysłany: Nie Paź 28, 2007 19:25 Andrzejki w Krakowie zmiana: 30.11 - 1.12 ;)
Witam
Kto jest chętny na spotkanie w Krakowie w weekend 30.11-1.12 Rozmowy w kuluarach na ten temat były prowadzone, więc mam nadzieję, że jak zawsze silna ekipa się pojawi No i czekam na śmiałka, który poprawi mój czas na torze gokartowym
Co do spania to ja proponuję Szeraton kontakt podam w najbliższym czasie Warunki w nim są hmmm "średnie" ale cena za to OK (30PLN w zeszłym roku) Chyba, że macie inne propozycje
Co do samego spotkania, to mozemy zrobić najpierw wersję "samochodową" a później "piwną", albo poprzestaniemy na samej "piwnej".
Była wczesniejsza propozycja na 24-25.11
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 19:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja, oczywiście, jestem jak najbardziej za . Szeraton, gokarty i zimne piwko.. może karaoke ? Nie wiem tylko co z moim roverem, ale mam nadzieję, że do tego czasu Pan Midowicz zdąży mi go dopieścić . A jak nie, to pociąg, autobus albo złapie jakiegoś roverka na stopa .
Ja, oczywiście, jestem jak najbardziej za . Szeraton, gokarty i zimne piwko.. może karaoke ? Nie wiem tylko co z moim roverem, ale mam nadzieję, że do tego czasu Pan Midowicz zdąży mi go dopieścić . A jak nie, to pociąg, autobus albo złapie jakiegoś roverka na stopa .
Thef najwyżej ty podjedziesz do Eweliny a ja po was do Katowic
Eeee. chyba fajne kółko wymysliłam
Thef najwyżej ty podjedziesz do Eweliny a ja po was do Katowic
Eeee. chyba fajne kółko wymysliłam
Też może być Ale zobaczymy, co czas przyniesie. Powinienem już mieć wtedy roverka z powrotem, no chyba, że nie będę w stanie zapłacić za naprawę . Ale jak co, to będę miał na uwadze Twoją propozycję .
No Orsona, jeśli nie będzie miał zajęć.
Chyba, ze Ty też się wybierzesz, to będzie Was dwóch.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To może poczekamy też na informację o szkole orsona, w sensie Andrzeja. Może uda się to skomponować tak, że zamiast samej walkie, posłucha śpiewania Kruchego razem z orsonem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum