19 kwietnia spoto/zlocik w Toruniu jest kupa ludzi bedzie (a przynajmniej powinna byc )
A moze by cos zorganizowac wspolnize ze szczecinem i okolicami szczecina i gorzowa? wiecej ludu fajnie sympatycznie i wogole spoko. hę?
A moze by cos zorganizowac wspolnize ze szczecinem i okolicami szczecina i gorzowa? wiecej ludu fajnie sympatycznie i wogole spoko. hę?
Ja jestem na "tak". Choć obecnie zdecydowałem się na spot w Toruniu. Ale do Gorzowa jest o wiele bliżej i być może udało by się połączyć SZCZECIN-GORZÓW. Więc następnym razem dlaczego nie
No to sie spotkamy w Toruniu
Nie mowie ze juz teraz spot. bo i tak trzeba poczekac zeby ludzie sie okreslili/dowiedzieli. Ja biore pod uwage ze za 2 tyg Torun a koniec maja zlot ogolnopolski
Na ogólnopolski nie dam rady brak funduszy. Poza tym czeka mnie mnóstwo wydatków [maj-lipiec]. Ale jak tylko się uporam chętnie wyskoczę na spot w Gorzowie jeśli będzie kilku chętnych. W Szczecinie kilka razy próbowaliśmy ale bez skutku . Szkoda bo np VW golf spotyka się co tydzień w Galaxy na parkingu, W-wa też często organizuje spoty Roverków.
własnie zarejestrowalem sie na forum i udało mi sie znalezć tego posta, ja posiadam bordowego Roverka 416 w Gorzowie widzialem chyba tylko jeszcze jedna taka sztukę w tym kolorze. a poza tym to milo byloby miec kontakt z innymi uzytkownikami, bo mam ogolnie wiele pytan zwiazanych z tym modelem i zastanawiam sie czy jest ktos kto bylby w stanie mi pomoc.
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników z GW i okolic
poprawisz swój wynik w podpisie a nawet jest możliwośc przesłania danych(ok 30 pomiarów z jednego przejazdu!!) na miejscu przez bluetoothe na twój telefon czy laptop
A jak tam Szczecin??
[ Dodano: Pią Kwi 11, 2008 19:00 ]
Na 100% bedą
Tomek - 416 si
Sławek - dodge carawan
Wojtek - astra
KuBaB - 416 si
Smerf - prelude
Sąsiad - prelude
Pipi - 416
Brat Pipi - 416
Jurek - 420 sdi
jasiu87 - 214
Ja - 620 si
oraz osoby zaproszone przez KuBaBa
Ostatnio zmieniony przez KRYS Nie Kwi 13, 2008 14:03, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum