Czesc Wam moze niektorzy mnie pamietaja tommyogi emes spotkalismy sie w tamtym roku na tuningowisku we Wroclawiu potem Rover 400 moj zielony pozostal w rekach rodzicow a ja smigam srebrna Celina a moze jestescie zainteresowani udzialem w fajnej zabawie www.rakietowa.pl wszystko ze szczegolami jest tam opisane zapraszam goraco a swoja droga jak cos zmontujecie w niedziele to moze wyrwe rovera rodzicom i sie pojawie pod cerfurem zdaje sie jak zawsze
Pozdrawiam
P.S. dajcie znac czy wpadniecie w sobote na rakietowa
Pamiętasz ja jakoś dałem radę z psiakiem
Mojej niestety już nie będzie na spocie (R.I.P.), ale może Twoja piesiunia uświetli nam czas
Jeśli (piesia) lubi kotki mam jednego w koszyku (dobrze że Fiola nie widzi co piszę )
Miejsce mi jest "swio rawo" jakoś zajade , mapę mam , nr do emes'a też :]
A Roverek nie odmówi (o ile dobrze dokręcę filtr oleju - w sobotę robię wymianę), poza tym dostał ładną naklejeczkę z żaglówką więc nawet fotoradar mu nie straszny
Ja pamiętam spotkanie na tuningowisku, nie wiem jak tommyyogi
Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Kilka postów wyżej tommy napisał, chwilę przed Tobą że go pamięta. Litości!!!!
[ Dodano: Czw Kwi 10, 2008 08:18 ]
mrd napisał/a:
Pamiętasz ja jakoś dałem radę z psiakiem
Mojej niestety już nie będzie na spocie (R.I.P.), ale może Twoja piesiunia uświetli nam czas
Jeśli (piesia) lubi kotki mam jednego w koszyku (dobrze że Fiola nie widzi co piszę )
Pamiętam, jechaliśmy wtedy na grilla w jedno miejsce i tak nie ma problemu.
Jedynie uważam, za bez sens wożenie psa cały dzień w aucie jakbyśmy robili objazdówkę. To dla psa jest stres, nie oszukujmy się. Pies zestresowany to się wierci jak oszalały a potem na myjni mają ocotę mnie zabić jak każę im to odkurzyć
tommyyogi napisał/a:
ustyś ale wycieczka dobrze zrobi pieskowi a jak nie wycieczka to normalny spot pod carefurem i tiramisu
Nie zrobi dobrze, wierz mi za to możemy sobie zrobić spacer po wrocławiu z pieskiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum