Za niecały miesiąc Zatorski Karp obchodzi kolejne swoje święto, a dokładnie są to dni 4-6 Lipca 2008
Między innymi w programie występy gwiazd estrady KRYWAŃ, ABBA, BONEY.M, IRA (nieststy ten ostatni zespół dopiero przewidziany jest w niedziele ) i znów wolne w poniedziałęk trza brać
Nie może oczywiście dla nas zabraknąć takich atrakcji jak Wesołe miasteczko - karuzele, bungee jumping, zjeżdżalnia i inne
Strona z programem http://www.okzator.com/program_karp.html
Wznawiam temat kontynuując już ten z poprzedniego roku, tak żeby specjalnie nie zaśmiecać forum
Ci co byli w tamtym roku już wiedzą o co chodzi, a Nowi zainteresowani mam nadzieję szybko nadrobią temat
Wszystkich zapraszam do Roverkowego oblężenia Zatoru
Jest nowa ankieta i oczywiście skończony baner
Może jakieś nowe propozycje...
No i po primo jedziemy na dzionek, czy dwa
po po drugie primo - pytanie przede wszystkim do Anta będzie Paintball czy Nie
ech, ale się przy tym spociłem
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Ostatnio zmieniony przez piter34 Wto Cze 10, 2008 09:46, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 00:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na podstawie relacji oraz filmu z poprzedniego spotu można stwierdzić, że było świetnie, więc pomysł przyjazdu mi się podoba i chciałbym przyjechać na ten spot
walkie napisał/a:
jak emes pisze chętnie bym to jeszcze nic nie znaczy
Póki co wygląda to tak, że nic nie znaczy, bo do spotu jest jeszcze dużo czasu. Tak czy inaczej potwierdzę to jeszcze
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
1. Tomaszi + -IKS-
2. walkie + orson
3. llygas +
4. marcel_n + Marta
5. thef + Ewelina
6. z ankiety wychodzi mi, że ktoś ma być tylko się nie wypowiedział
7. ...
Mało, Wciąż Mało
zetes zabierzesz zagranicznych gości na spocik, troszkę się zabawią
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum