Jak nie samemu to bonus89 wykonuje coś takiego na zamówienie.
Tak właśnie kolega zamówił u mnie takiego, a jak wykonałem to napisał że brat wyjechał za granice i nie chce go jednak... Widać coś zle informacje otrzymałem.... i kasa za wykonanie, grilla i spawanie psu w d****
Pływak napisał/a:
Jak tak dalej pójdzie w PL będzie więcej ZRów niż w anglii z fabryki wyjechało
będzie jak z eMkami BMW
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jak nie samemu to bonus89 wykonuje coś takiego na zamówienie.
Tak właśnie kolega zamówił u mnie takiego, a jak wykonałem to napisał że brat wyjechał za granice i nie chce go jednak... Widać coś zle informacje otrzymałem.... i kasa za wykonanie, grilla i spawanie psu w d****
Pływak napisał/a:
Jak tak dalej pójdzie w PL będzie więcej ZRów niż w anglii z fabryki wyjechało
będzie jak z eMkami BMW
[ Dodano: Wto Kwi 05, 2011 22:52 ]
tronsek napisał/a:
radomraptile, Listwy na drzwiach i lotka na tylnej klapie jak najszybciej dawaj w kolor nadwozia i będzie już dużo lepiej.
lotke juz znalazlem za 220 zl gotowa do pomalowania .
[ Dodano: Czw Kwi 07, 2011 22:10 ]
wlasnie zamowilem felgi od Zr ,,17'' w ciagu kilku dni postaram sie wrzucic jakies zdjecia .
Ostatnio zmieniony przez radomraptile Pon Lut 25, 2013 23:26, w całości zmieniany 1 raz
oj tam oj tam, może będzie miał kolega plany coś porobić z zawiasem
No oczywiście, ale nie wspomniał o tym w swoich planach dlatego założyłem, że nie będzie go obniżał
radomraptile napisał/a:
kolejne beda szly felgi i progi, felgi oczywiscie 17 od Mg Zr
&
leszczu19901 napisał/a:
A jeszcze coś planujesz oprócz tego zderzaka, progów i felg
Cytat:
tylny spoiler, przednia dokladka do zderzaka ale trudno dostac,grill, nie wiem jak z przednimi lampami pare kosmetycznych spraw w srodku typu zegary
stąd wywnioskowałem brak zmiany zawiasu nie każdy ma możliwości u siebie w mieście obniżać zawieszenie. Jak ja na swoim jechałem W kierunku Krakowa na Kalwarię zebrzydowską - to jakbym tam mieszkał to bym miał chyba z streetwise zawieszenie bo moje V-max wynosiło 50-60km/h i niezłe slalomy robiłem Wiele miejsc w Polsce, gdzie obniżanie nie wchodzi w grę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum