Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 19:29 WYJAZD NA ZLOT DO ŁODZI - KRAKÓW I OKOLICE-KTO SIĘ WYBIERA?
Czy ktoś się wybiera na Zlot do Łodzi??Pytam ponieważ chcę się wybrać, a jakby jechało kilka Roverów z Krakowa to byłoby raźniej. Jak na razie, na liście nie ma chyba żadnego Małopolanina
_________________ ***Warrior's of the world***
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 19:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Najprościej będzie jak się spotkamy na parkingu stacji BP naprzeciwko CH Zakopianka o godz.13.00- może być??
No chyba, że wyjedziemy o 11 przed południem(sugestia mojej żony)??
No to wyjeżdżamy w piątek 7 października o godzinie 11.00 z parkingu stacji BP-naprzeciwko CH Zakopianka.
Jeśli jeszcze ktoś chce się dołączyć- ZAPRASZAMY
Będziemy jechać koło Częstochowy, to możemy gdzieś się zatrzymać , abyś mógł do nas dołączyć, chyba, że nikon ma inny pomysł.
P.S nikon masz może nawigację??
Im więcej nas będzie tym lepiej. Więc, pewnie, że się zatrzymamy. Nawigację mam i napewno ją wezmę. Biorąc pod uwagę, że koło 11-tej wyjedziemy z Krakowa to liczę tak na spokojnie 2 godzinki jazdy do Częstochowy. Oczywiście + - parę minut może być różnicy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum