Wysłany: Pią Lut 03, 2012 18:10 SPOTY podkarpacie i okolice
Załozylem ten temat bo wpadłem na pomysł typu takiego... Zeby zorganizować Spot Roverków i jakieś innej marki Samochodów co w na to ? nie wiem daje przykład
Roverki.pl + Fiat Bravo Polska ...
a może cos innego pisać swoje opinie i propozycje ...
(tylko mam nadzieje ze nie podacie jak cos marki VW Golf hehe )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 18:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
bo mam znajomego co jest w clubie własnie fiata bravo i tak skojarzyłem ze mozna by coś takiego zrobić ale jak widzisz Kozik wejsć na temat było kilka a odzweu i propozycji brak
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tasior214, wydaje mi się, że trzeba zrobić po prostu spota w jednym miejscu i o jednej godzinie dwóch klubów i nie będzie problemów, zdaje mi się że nikt nie będzie miał nic na przeciw, jeśli będzie miał to napisze a jak nie to niech zamilknie na wieki
szczerze powiem, że bravo ma ładną sylwetkę ale niestety na ulicach widzę same padaki a chciałbym zobaczyć jakieś dopieszczone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum