ciekawa sprawa ja mam pół lifta elektronika i silnik polift a buda przedlift gdyż miesiącem przejściowym produkowany Remi mówił nie da rady mapki nie wejdą na tym silniku xD a wszystko hula aż miło.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Trza było kupić ferrari to by ci w fabryce już wgrali dobre mapy...
Pływak jak ktoś chciał taki samochód to ma taki
Może nie chcial mieć ideału jakim jestp pewnie alfa ktorej właściciele unoszą się nad ziemią a ich głowy zdobią aureole
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tuners, ale po co te wywody? Widzisz ta emotke na koncu mojego zdania czy nie bardzo? Podpowiem, ze oznacz ona żart. Po za tym rapt zastanawiał się zarówno nad 147ka jak i nad Stilo wiec jak nie jesteś w temacie to powstrzymaj się od tworzenia kolejnego OT
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Mam już ECU z ZS'a był gotowy do wysłania a sie okazuje ze da się zrobić remapa ale gość mi zaleje cały ECU żywicą epoksydowa Bo się boi o swoje kości co wsadzi
Maja Angole porypane w głowach i to równo, dla mnie to nie jest prof service mapowania tylko szopka
Szkoda było tylko na to czasu Do żaby pakujemy w takim razie ECU z przed lifta i tyle najprostsze rozwiązanie.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum