Wyposażenie:
2x airbag,
alarm+centralny zamek,
2x elektryczne szyby,
halogeny,
ori radio Rovera + 4 głośniki,
instalacja LPG,
komplet kluczyków i pilotów,
oryginalne osłony
Rovereka kupiliśmy blisko (20km od domu) za całkiem dobre pieniądze, na dojazdy do pracy. Autko miało tylko 2 właścicieli przedemną, w Polsce w jednych rękach od 6 lat. Dostałem z nim kompletną dokumentację od wyjazdu z salonu, komplet kluczy i pilotów, kartę kodową itp Do tego oponki na zimę i lato. Podstawowym kryterium był stan ogólny karoserii, ten nie ma rdzy co bardzo cieszy.
Ma on kilka mankamentów, największy to pamiątka pod skasowaniu pieska - pogięty, źle naprawiony lewy przedni błotnik, pęknięty zderzak i grill. Jednak z czasem kupie błotnik i zderzak, będzie po kłopocie Na plus: zrobiony hgf, nie najgorzej założony lpg, całkiem zadbane wozidełko
Kilka fotek:
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ostatnio zmieniony przez Markzo Sob Paź 22, 2016 20:24, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 12, 2014 08:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Lekka gleba i można śmigać aż ulegnie biodegradacji
gleby nie będzie to ma być wygodny dupowozik i tak jestem bardzo pozytywnie zaskoczony zawieszeniem fakt, kładzie się na winklach ale mimo wszystko bardzo dobrze klei i na ręcznym obraca się koncertowo hehehe
tuners napisał/a:
Ta turbo kompresor i V8 xD z pojemnością 1.1 tłoki zamienne z kieliszkami do wódki
no dokładnie tzn nie wiem jaki CR tutaj jest, ale patrząc na to co robią z silników seja i cento 1,2 8v i turbo, to moze i tu byłby potencjał tylko jedną wydumke już mam - ZS-T i wystarczy, ten ma być seryjnym dupowozikiem
a co do planów:
-wymiana błotnika, zderzaka, grilla,
-czarne żeberka grilla,
-czarne wkłady lamp + wywalenie pomarańczowych kierunków,
-fotele z ZR,
-skórzana kierownica,
-wygłuszenie,
-lusterka z R25,
-podłokietnik,
to raczej wsio
Jakoś mi się wierzyć nie chce, że na tym poprzestaniesz. Nie byłbyś sobą.
hehe widzę ładne o mnie macie zdanie xD
tronsek napisał/a:
Powodzenia i bezawaryjności.
dzięki
Przymiarka kółek zawsze dążyłem do dużych kółek, szerokich kapci hampel większy, motor mocny... a tu hahaha kółka jak od wózka dla dzieci, tarcze hamulcowe jak zakrętki od słoików no i ten potwór pod maską kto by pomyślał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum