piter34, faktycznie
zaglądałeś pod maski (dobrze, że tam, a nie gdzieś indziej ) i pewnie nie skojarzyłeś 2-kołowego litrowego maleństwa, przytulonego do szeregu Roverków .
Mój Rover w tej chwili mało "wyjściowo" wygląda, ale już za parę dni, za dni parę.... będzie pikny ! Pochwalę się nim następnym razem
zaglądałeś pod maski (dobrze, że tam, a nie gdzieś indziej ) i pewnie nie skojarzyłeś 2-kołowego litrowego maleństwa, przytulonego do szeregu Roverków .
Ależ widziałem i widziałem też motocyklistę nieśmiało kręcącego się obok ROVERków, ale nie skojarzyłem, że to TY
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Będzie malowany, jak uporam się ze sprawami technicznymi (łożysko, przegub) i jak fundusze pozwolą, póki co mam 600PLN mandatów oraz 24 pkty i w przyszłą środę idę na kurs żeby je zmniejszyć trochę, koszt takiej zabawy 280PLN
Było miło, szkoda że częściej nie mogę się pojawiać na spotach i zlotach
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No a w jaki sposób zdobyłeś aż tyle punktów używając CB radia? Chyba że to antena od normalnego radia
Poprawka, przyszło mi pismo, że mam 30 punktów, więc czeka mnie powtórny egzamin
Po prostu niefart i już, wyprzedzałem w miejscu niedozwolonym (przejście, zakaz wyprzedzania + podwójna ciągła), a chłopaki akurat najechali z naprzeciwka i mnie zatrzymali (19), za stłuczkę 15.06.07 6 punktów i ostatnio za wjazd do strefy w Krakowie straż wiejska mnie zgarnęła - 5 punktów.
Mając CB też trzeba uważać - przekonałem się na własnej skórze.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
niefart i już, wyprzedzałem w miejscu niedozwolonym (przejście, zakaz wyprzedzania + podwójna ciągła), a chłopaki akurat najechali z naprzeciwka i mnie zatrzymali (19)
Niezła kumulacja, jak dla mnie, należało Ci się przynajmniej za wyprzedzanie na pasach, nieładnie To było przejście takie mało uczęszczane?
artfrik napisał/a:
Mając CB też trzeba uważać - przekonałem się na własnej skórze
Popieram, ja nie mam zamiaru sprawdzać, czy nie warto uważać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum