Markzo, apropo gleby jestem w trakcie rozmów z jednym z forumowiczów który chce sie wymienic spręzynami na zwykłe ... halogeny mam tzn soczewki tylko sa za siatką i nie widać
[ Dodano: Nie Mar 25, 2012 21:23 ]
Mam takie pytanko od jakiej renówki pasuje hokejka do R200 to była laguna czy megane ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 20:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powiem tak nie widziłaem na żywo 200 z ta dokładką ale na fotkach ładnie sie prezentuje bardziej delikatnie niz od ZR ... pojade na szrot i przyłoże jak bedzie mi sie podobać to założę
leszczu, każdy zakłada do R200 lusterka od ZR albo od 25 jak dla mnie to jest juz oklepane i co druga 200 tak ma a te M3 moze widziałem ze 2 egzemplarze
leszczu, każdy zakłada do R200 lusterka od ZR albo od 25 jak dla mnie to jest juz oklepane i co druga 200 tak ma a te M3 moze widziałem ze 2 egzemplarze
Może i masz rację, ale lusterka od R25/MG ZR są dużo ładniejsze i lepiej w nich widać.
Kwestia gustu a z tym polem widzenia to te M3 sa wieksze niz seryjne z R200 to mysle ze widoczność bedzie lepsza ... bo od 25 sie nie wypowiadam bo nie wiem
a wracając do tematu nie wiem ja zamontować tzn podłaczyć te diody w tych lusterkach czy wpiąć sie z kierunkowskazem do błotnika a z tymi drugimi do postojówek czy jak ...?? jak myslisz ?
No bo np gdy spali Ci sie jedna żarówka to reszta ci miga jak najeta... to jak wepne 3 diody to nic nie bedzie sie działo ... no ale trzeba bedzie spróbować
No bo np gdy spali Ci sie jedna żarówka to reszta ci miga jak najeta... to jak wepne 3 diody to nic nie bedzie sie działo ... no ale trzeba bedzie spróbować
Nic takiego nie powinno być. Mulisz po prostu spróbować i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum