Zerknijcie w link. Jest tam Accord w wersji amerykańskiej (dla przykładu) z różnego typu lampami przednimi (fabrycznymi też). Można sobie porównać; niektóre moim zdaniem wymiatają wyglądem... żeby do 600-ki był taki wybór... Acha! zwracam uwagę tylko na reflektory przednie! Inne przeróbki mnie nie interesują. Zresztą w 600-ce nie przeszłyby http://www.hondasociety.c...71&page=1&pp=30
andrzejziom napisał/a:
Witam co do lamp mam pytanie czy te tylne lampy lampy tylnie
i te przednie lampy przednie .. pasowałby do R 620, 96' ... ?
Na pierwszy rzut oka widać, że nie. Poza tym przeczytaj opis aukcji
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
thef, musiałbyś zobaczyć na żywo iż lepiej widać pod barwą czerwona niz tą niby białą...
Co do przepisów i legalności nie chce dyskutowac. Mi sie podobaja takie przeróbki i koniec kropka nad i. Dodam tylko od siebie ze uwazam na swoje bezpieczenstwo jaki na innych, to samo tyczylo sie zakladania xenonow, przyciemniania szyb, przyczerwienia lamp, czy zalozenia felg 17 o malym ET...
W ramach delikatnego "tuningu wizualnego"... zerknijcie do mojej galerii. Dodałem 9 fotek, na których jest R600 z dodatkami chromowanymi. Na bokach chromowana listwa 6mm, na tylnej klapie 15mm. Wgłębienia na zderzakach wydają się idealnie stworzone do tych listewek 6mm... Wydaje mi się, że teraz z chromem jest "akurat" - chyba nie przedobrzyłem, co? Dodam jeszcze niedługo te okrągłe ramki na nawiewy i kierunki boczne "clear".
http://www.roverki.pl/mod...d=874&pid=12715
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Mayson, w Avatarze widać i jakieś tam fotki wklejałem...
Co do listw bocznych ślicznie wyglądają te z Accorda oryginalnie z chromem, tylko psiuknąć pod kolorek
Co prawda, folii zostało dużo, dlatego pokusiłem się o zrobienie bocznych kierunków ale nie podobają mi się ciemne boczne... Chyba mimo wszystko kupię wersję CLEAR. Ale tylne lampy świetnie wyszły IMHO, a folia z wysyłką grosze.
Mayson, ja wole jednak cale lampy czerwone tym bardziej do Rudasa... I zerwij te 2.3 z blotnikow to nie jest BMW!!! Podjaralbys innych jakbys sobie walnal naklejki Silverstone ktore oryginalnie byly w tych miejscach w R600
Mayson, taką folie przykleja się na lampę? czy jakoś inaczej? na zdjęciach nie widać, żeby było coś na lampie, a nie wiem jak inaczej można by to przyciemnić
i 2 sprawa: czy to jest na pewno legalne? wie ktoś coś na ten temat?
pytam bo sprawa groszowa a wygląda fajnie i będzie pasować do kierunkowskazów przednich i bocznych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum