Wysłany: Wto Sie 16, 2011 21:45
Tak więc w końcu podjąłem decyzję, jutro kierunek ZG i hamowanko Kochanka. Wieczorem w temacie pokażę ile wyszło KM, Nm itd.
[ Dodano: Wto Sie 16, 2011 22:45 ]
Wyszło 109 KM i 240Nm, od razu uprzedzam- pozostaje tak jak jest, żadnych wtrysków od SDi, stożków itp. nie będzie, zadowala mnie to co jest teraz, może w przyszłości ( rok-dwa ) będzie wizyta u goodhope'a.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Sie 17, 2011 08:38
się czepiacie - kochanek Jugol'a nie jest już nowy, a poza tym jak znam właściciela to znając życie zacznie teraz dążyć żeby ten wykres poprawić co by tych niutów było tyle ile powinno
Wyszło 109 KM i 240Nm, od razu uprzedzam- pozostaje tak jak jest, żadnych wtrysków od SDi, stożków itp. nie będzie, zadowala mnie to co jest teraz, może w przyszłości ( rok-dwa ) będzie wizyta u goodhope'a.
Można wiedzieć co zmienione? Bo nie śledziłem Twoich zmian? Niżej napisane że mapy, plus mafam z tego co wiem. Coś jeszcze niestandardowego?
Co do klamek, oglądam i ja zrobiłbym tak: albo całkowite wyeliminowanie chromów (klamki) albo dołożenie do obecnych jeszcze chromowanych lusterek, jak to było już sugerowane.
Niemniej jednak, auto ma swojego właściciela i jak się podoba jak jest, to jest w porządku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum