no i przyklepane czyli godz. 14 poziom pierwszy poniżej dachu
Ja sie właśnie pakuję jutro jeszcze jakaś wałówka (browar, chlebek, pasztcik ). Warto też wrzucić jakąś szklankę i ewentualnie 50ml Wezmę też grzałkę, to se będzie można z rana w szeratonie cyknąć jakąś harbatę
Maciej jak wygląda sprawa Twojego przyjazdu przez włoszczową
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 21:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Maciej jak wygląda sprawa Twojego przyjazdu przez włoszczową
Przez Włoszczową, to odpada, ale pojawiła się nowa opcja...
Zobaczymy pod wieczór jak to wyjdzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Jeżeli samochodem, to może uda się zabrać dla mnie przesyłkę od Tomiego?
Jeżeli to nie swoim.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
misiek_KR, przyjedź autobusem nikt Cię nie wygoni pozatym wieczorem będzie piwny bezsamochodowy tylko jeszcze nie wiem gdzie dam Ci numer na priv zadzwoń jakbys sięzdecydował
Piter szkoda mejbi choć na chwilkę zagladniesz tel masz w razie czego pozdrówki. papa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum