Wysłany: Nie Cze 29, 2008 12:50
My już wróciliśmy... Fajnie było... Może później fotki zapodam....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 18:44
Świetny baner Ci wyszedł. I reszta fotek też fajna. Chciałem powrzucać trochę na galerię, ale nie wiem jak mogę tam katalog utworzyć......?
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Jest na gorze 'dodaj do galerii' jak sie wejdzie na galerie zlotowe. Ale ja juz porobilem wszystkie zdjecia na szerokosc 1000pxl a tam max 800 i rozmiar max 200kb -ja proponuje wrzucac tutaj. Polecam serwis www.photobucket.com latwo wrzuca sie zdjecia i wystarczy potem skopiowac gotowy link odrazu z formulka img i gotowe.
Dziekan ja wczoraj dodałem i było że trzeba czekac' na akceptacje a akceptacji jeszcze niema , więc może ty spróbuj , Thrillco przykro ale dziś my pracujemy , naprawdę zabawa udana a i ta walka Mcteusza z łabędziem szkoda ze kamery nie było od 1 lipca bedzie czynny park jurajski w Jurowcu obok Białegostoku ktoś sie wybiera bo ja z żono i córo tak
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 22:26
ja tyż ale nie w ten a nastepny weekend...niedzielka albo coś w tym guście.
Byłem w Łomzy dzis Lansowozem służbowym no i na jednej z głownych dróg spotkałem na podporzadkowanej kolege z Granatowego R600 więc pozdrawiam. Może kojazysz białego Lanosa na Białostockich blachach ok. 7:30 rano
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 17:29
Kurde kogo trzeba przelecieć żeby utworzył nam tą galerię na zdjęcia ze spota w galerii na stronie głównej? Bo bym zdjęcia pooglądał....
Byłem w Łomzy dzis Lansowozem służbowym no i na jednej z głownych dróg spotkałem na podporzadkowanej kolege z Granatowego R600 więc pozdrawiam. Może kojazysz białego Lanosa na Białostockich blachach ok. 7:30 rano
oj to może i ja zazwyczaj o tej do pracy latam ale lanosa nie widziałem
a co do męczenia ludzi może zwalmy te 200 zdjęc' tu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum