witam kolegów
mam pytanie dlaczego mam opłacać składkę sympatyka kiedy chociaż pierwszy raz chce się tam pojawić ze swoim pupilem i zabrać kogoś ze sobą wiecie to trochę odpycha , co prawda kaska nie jest duża ale to brzmi dla nowego odpychająco a szczególności kiedy chce się pojawić chociaż na kilka godzin by nawiązać znajomości jak mu się uda a dopiero o składce można pogadać
Z szacunkiem pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 18:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja też dokładnie nie pamiętam, a potwierdzenia, że kasa doszła nie dostałem
Potwierdzeniem dla Ciebie, niech będzie fakt że nie windykujemy
argail napisał/a:
BTW - po wpłaceniu zaliczki, rozumiem że z reszty kwoty rozliczmy się już na miejscu ?
może tak być, możesz też wpłacić teraz na konto, oszczędzi to deko zamieszania
[ Dodano: Pią Maj 29, 2009 23:27 ] Robert68, dla sympatyków, istnieje takie coś jak opłata zlotowa. Na jej podstawie stajesz się klubowiczem.
Jednak jeśli zaprzesz się nogami i rękami, że nie chcesz zapłacić tych 60 zł to ok, nie będziesz mógł wziąć tylko udziału w rajdzie i jazdach na torze.
Dodam tylko, że jeśli zapłacisz a nie masz chęci zostawać klubowiczem -masz do tego pełne prawo, nikt do tego nie zmusza.
Dlaczego o tym piszę, bo zdarzały się takie przypadki.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
AdrianWWL, zgadza się Browarek i nie tylko Browarek ostatecznie ciepły wypiję, ale mocniejszych trunków nie Z resztą, jak jest łazienka to jest i woda, jak jest woda to jest i miska, jak nie ma miski to znajdzie się umywalka lub brodzik
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ciekawe, tak sobie czytam te masze posty i każdy chce się alkocholizować. Ja rozumiem że integracja jest potrzebna Tylko jestem ciekaw kto po takiej integracji wejdzie za kółko?
_________________ ROVER 420 SDi zmienił właściciela 28.07.2012r.
Mazda 6 sport kombi
Myślisz, że dlaczego w piątek nie ma żadnych oficjalnych atrakcji?
Bo pierwszy dzień Zlotu (tym razem czwartek) jest zawsze najbardziej "integracyjny".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja mam pytanie obawiałem sie w maju że nie uda mi sie zebrać sumy jaka potrzebna jest na wzięciu udziału w zlocie chodiz mi tylko o dzień integracyjny jako sympatyk ile muszę zapłacić by zintegrować się z innymi:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
seba323, jeśli tylko integracja Cie interesuje .... to kosztem jest skrzynka browara ... a serio to po prostu to co wtedy wypijesz A jeśli chcesz wziąć aktywnie udział w sobotnim Rajdzie i próbie czasowej to koszt dla sympatyka = 60PLN (i jednocześnie zyskuje się status Klubowicza)
Najgorsze ze Orson najprawdopodobniej nie bedzie mial lodowki w pokoju i nie bedzie gdzie Perły schlodzic z czego na pewno ucieszy sie walkie bo nie bedzie musiala co troche kursowac do pokoju
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Najgorsze ze Orson najprawdopodobniej nie bedzie mial lodowki w pokoju i nie bedzie gdzie Perły schlodzic z czego na pewno ucieszy sie walkie bo nie bedzie musiala co troche kursowac do pokoju
co trochę to nic takiego ale te buteleczki jakieś takie mikre że ja non stop kursowałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum