Trzeba powrócić do tematu gałki
Co prawda takiej drewnianej już chyba nie dostaniemy, ale napisałem do gościa z http://www.galki.pl/ robią zamienniki oryginalnych gałek, podświetlane i obszyte skórą. Jest także opcja z wrzuceniem na podświetlenie własnych projektów/pomysłów z wyjątkiem zastrzeżonych znaków czy nazw firmowych, więc logo Rovera odpada. Wysłałem im obrazek klubowego logo. Dziś odesłali mi projekt.
To co na biało będzie podświetlone wg koloru jaki sobie zażyczę.
Co o tym sądzicie ?
A pewnie że jest mam na dysku zapisany projekt i sadze ze ta firma także wciąż go posiada. W sumie dosyć dużo wersji mi wysłali bo wciąż chciałem by jakiś detal poprawili
O tyle jest fajnie u nich ze można zaproponować swój projekt bez dopłaty. Jedyny minus ze nie użyją znaków i napisów firmowych czyli logo Rovera odpada
Rover is over ale znak firmowy - logo należy do BMW niestety - to kwestia praw autorskich.
Pewnie się boją, żeby ktoś im sprawy nie wytoczył o bezprawne wykorzystywanie logo bez pozwolenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum