No 14-14:30 optimum
A co z resztą krk? Co z Antem? Fabiem, Ilygasem, i resztą?
Witam
niestety nie dam radę w sobotę, jakbym się z domu urwał w sobotę to by mnie chyba zastrzeliła moja połówka bo nie byłem w do,mu cały tydzień więc sami rozumiecie...
w niedzielę będę w Krakowie na zakupach
a potem od stycznia do marca będę pracował w Krakowie to prędzej cos się zorganizuje...
miłej imprezki życzę
Tak sobie pomyślałem, ze jak by się znalazł jakiś sponsor to można by zorganizować dobre party w restauracji/klubie Street w Arkadii w Warszawie, mam tam pewne znajomości i na pewno jest taka opcja żeby zamknąć to miejsce tylko dla roverkowiczów/klubowiczów/przyjaciół/znajomych...
Ewentualnie jak sponsor się nie znajdzie, to dowiem się ile by kosztowało wynajęcie tego miejsca na jakaś jedną noc, najlepiej z open barem
Jak ktoś zna firmę która by chciała coś po promować to było by OK, jeśli temat spotka sie z zainteresowaniem to władze klubu mogą spróbować pozyskać jakiegoś %%% sponsora, może to być whiskey wodka etc.
Również bardzo dziękuję za fajne spotkanko oraz szczególnie MaRKowi za transport i atrakcje.
Pozdrowienia dla ekipy bawiącej się ciągle w Kraku.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
MaReK, jeszcez raz gratulacje super fury
dzieki za spot samochodowy
na piwny dotarlem, ale w umowionym miejscu nikogo nie bylo, poszliscie gdzie indziej potem jak dostalem info gdzie to juz bylem na andrzejkach u kumpla i mnie troche upili i juz nie dotarlem do Was
HaDeSsS dzieki. Ona dopiero bedzie robiona na fajna fure, narazie to jest srednio smieszna Wzbudza na pewno jeszcze bardziej zainteresowanie jak mijam ludzi bez polowy zderzaka. Zlosiliwi mowia, ze teraz to sie dopiero prezentuje
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Spocik pierwsza klasa, zarówno samochodowo obiadowy w Galerii Kazimierz jak i alkoholowy w Music Barze. No i do tego serwisowy, u pana Midowicza. Wrażeń mnóstwo, a do tego dużo śmiechu i dobrej zabawy:
- w piątkowy wieczór w Sheratonie z Brt'em , Skibą i Edytą, no i oczywiście z Eweliną - sympatyczne rozmowy nocne przy piwku, w spartańskich, ale jakże swojskich warunkach ,
- w sobotni poranek spędzony w warsztacie pana Midowicza wraz z całą ekipą z Sheratona w roli kibiców (i nie tylko - tu wielkie dzięki dla Skiby za rozwiązanie zagadki parującej szyby przedniej oraz dla Brt'a za sokoli wzrok, fotograficzną pamięć i znajomość szczegółów montażu silnika serii L , która pozwoliła rozwiązać zagadkę przenoszenia drgań z silnika na kabinę i kierownicę). Wizyta skończyła się pełnym sukcesem, autko chodzi już jak pszczółka, a moja Ewelina miała okazję poznać kolejne elementy budowy roverka, tym razem z perspektywy kanału ,
- w sobotnie popołudnie w Galerii Kazimierz, z niespodzianką w postaci przyjazdu Violli, MaRKa, Majkela i Macieja (co dziwnym trafem przeczuwałem poprzedniego wieczora ), którzy oczywiście przywieźli ze sobą kolejną kuriozalną przygodę z latającym zderzakiem i rozbawili mnie tym na dzień dobry, pysznym obiadkiem (tu wielkie dzięki dla Emesa za umiejętności negocjacyjne i załatwienie rezerwacji w salce dla VIPów ),
- w sobotni wieczór na Krakowskim rynku, przy piwku, drinkach, tańcach, wesołych rozmowach i świętowaniu kilku okazji (mimo mojej niemocy w głosie , którą odziedziczyłem po Orsonie z poprzedniego spotu w Krakowie - ot taka mała roverkowa krakowska tradycja sie narodziła ),
- w pożegnalną noc w Sheratonie (tu podziękowania dla KrzyśkaS za podwiezienie), zaszczycenie naszych skromnych progów swoja obecnością przez Marcela_n, wspólne śniadanko rano i popołudnie w Tesco .
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za wspólna zabawę i pozdrawiam Warszawę, Wrocław, Turek, Głogów, Zieloną Górę, Olkusz Zabrze i Kraków. Do zobaczyska znów .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum