Ja przez ostatnie 2 tyg wsadziłam 650 zł, a nic wielkiego nie zrobiłam. Takie pierdoły jak świece, kable, czujnik temperatury, pompa wspomagania używka, diagnostyka komputerowa i robocizna, i się uzbierało
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 22:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
siemka w końcu dorwałem się do kompa i mogę na forum wejść hehe remonty to dużo czasu zabierają oj Caramba wybaczam u mnie na razie spokój z MG, po za tym że diody na konsoli szaleją jak stroboskopy czas wymienić, też wstępnie się pisze na spota znajomy ma kompa diagnostycznego to od niego pożyczę na testy to kto będzie to spróbujemy się podłączyć oczywiście za friko u mnie pokazuje błędy i sam sobie kąt wtrysku sprawdzałem i ustawiałem.
Możemy jeszcze zorganizować roverkowy wypad do lasu, w celu pozyskania choinek
hahaha , Podobno teraz wiecej kamer niż choinek, ja tam jestem za ekologia i niech sobie rosną drzewka , sztuczna choinka tez ma swoje plusy nie sypie sie przedewszystkim po 1 stycznia
Niestety mój laptop góra 20 min pracuje na aku tak więc może kto inny byłby w stanie użyczyć na chwile sprzętu - fejs do staga gdzieś mi się po bagażniku wala to z tym nie ma problemu...
ja się lapka jeszcze nie dorobiłem . Myślę że nawet bez niego będzie wiadomo o co chodzi bo mam swoje podejrzenia i tylko potrzebuję potwierdzenia. Ewentualnie obalenia mojej teorii.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Ja lampka mogę wziąść trzyma jakieś 1-1,5 godz. tylko ze nie mam zadnego oprogrmowania do tego . Ale jezeli bedzie ktoś miał oprogramowanie to nie wiedze problemu zeby sie podpiąc . jak by to miało znaczenie to mam WIN 7 zainstalowany .
No ja odpadam na 90% niestety , Rovera nie zdazyłem dokączyć , bo byle jak nie chciałem go juz składac a Tato sie coś bulwersuje jak słyszy ze chcem jego mzada jechac do białego w taką pogode tak to pozyczac samochód od rodziców Także niestety do nastepnego I Wesołych Świąt
na 100% bym wyklepał nie takie cuda sie robiło a tak serio to gosc ma 2 do sprzedania jeden angol drugi ten co widać , pewnie kombinował złożyć do kupy jednego ale cos mu nie wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum