W 'Jachrance 2' z Kruchym, Jackiem, Magdą i Moniką siedzieliśmy do wschodu słońca.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja zmęczony nie byłem, ale napić sie nie było z kim
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Zdjęcia nie pamiętam, ale w Woli Duckiej też było grubo.
Jachrankę pamiętam, bo nad ranem zrobiło mi się zimno i założyłem skórzaną kurtkę Magdy z ekipy Kruchego (kto nie wie - Magda jest ode mnie ze 20 cm niższa i ważyła wtedy połowę mojej wagi, jak nie mniej ).
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
My też dziękujemy wszystkim uczestnikom zlotu za miłą atmosferę, przyjemne pogaduchy, organizatorom za organizację zlotu i za ciekawe miejsca do zwiedzania Wiem że wszyscy liczyli na wygraną w loteriadzie ale główną wygraną zlotu zgarnąłem właśnie ja Właściwie to pierwszy raz w życiu coś wygrałem Sesję za którą dziękuję Markzo i Eli można zobaczyć tutaj: https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=36677&start=700
Oczywiście nie możemy się doczekać kolejnego spotkania pozdrawiam Wszystkich
Jakoś tak wyszło, że nie podziękowałem wcześniej, ale WIELKIE DZIĘKI wszystkim obecnym, a przede wszystkim ORGANIZATOROM.
Miejscówka rewelacyjna, atrakcje świetne i piekna złota polska jesień.
Mam nadzieję że jeszcze wróce turystycznie w tamte rejony, bo do Zlotu nie były mi znane.
Do następnego !
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum