I nawet zdjęcia są Robota wydaje się prosta.
To jeszcze ostatnie pytanie: gdzie kupić materiał na podsufitkę? Najlepiej od razu taki z gąbką jak na filmiku poniżej
[ Dodano: Sob Gru 26, 2015 15:56 ]
Dobra, znalazłem na allegro. Wcześniej niewłaściwą frazę wpisywałem.
Nie drapać w samochodzie bo to upierdliwe jest do sprzątania. Ja z boczkow drzwi drapałem druciakiem na wiertarce schodziło aż milo, ale pól piwnicy uwalone.
Co do materiałów wpisz w googla materiał na podsufitkę z pianką, wyskoczy kilka stron, przeglądałem na pierwszej lepszej materiały od okolo 18 do 40 zl za mb Walek ma zazwyczaj 140 cm. Różne materiały, nawet dziurkowany itd.
Aaaa, w tym sensie.
Nie no to chyba jasne. Nie pytałbym o wyciągnięcie przecież.
Co myślicie o jasny popiel chyba właśnie dziurkowana jak pisze longer? Ostatnie zdjęcie (w nowym oknie kliknięcie powiększa).
longer86, bardzo ładnie to wyszło... Gdzie kupowałeś?, sam robiłeś?. Skaj pikowany wygląda na tyle grubo, że chyba już żadnej pianki nie trzeba podklejać.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Zgadza sie, na podsufitkę kupie piankowany czarny , na boczki natomiast kupisz w swarzedzu, hurt agmamito na wrzesińskiej, okolo 22 zl mb.
Harry, ten pikowany to faktycznie materiał z meblowki ale jest zgrzewany z taka fizelina pod spodem, po naklejeniu jest miękki , ma juz ponad rok u mnie i trzyma sie dzielnie
longer86, A to czerwone pikowane obicie masz też od nich bo nie mogę na stronie odnaleźć takich faktur. Ja swojego R75 mam w jasnym beżu i rozważam taką pikowaną beżową jak zdjęcie powyżej lub coś gładkiego. Tyle, że zawsze dobrze obejrzeć materiał w realu. Podsufitki R 75 mają trochę zagięć i materiał musi być dość elastyczny
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Oo sorry faktycznie agmamito ma gladka i male ecokaro 2x2. Mi gość załatwia z hurtowni Mati, poszukam wzornika i Ci napisze. Szukaj po pik albo karo 4x4
Co do podsufitki to wpisz w googlach material piankowany na podsufitkę, wyrzuci hurtownie, eco sie nie nada bo za sztywna brdzie
longer86, spodobała mi się na podsufitkę ta beżowa pikowana bo wygląda na dosyć miękką, łatwą w położeniu. Przy idealnie gładkim materiale każde zagięcie, nierówność jest bardzo widoczna a pikowanie powinno chyba ładnie to maskować.
Przyjrzyj sie moim boczkom, pod raczka sie marszczy, ta fizelina pod spodem jest zgrzewana ze skorka tylko w miejscu pikowania i na zagieciach jeden materiał względem drugiego inaczej sie uklada, możesz próbować, ale mysle ze trudno bedzie to wyprowadzić... Mam jeszcze troche tego czerwonego gdzies wiec jak chcesz to Ci pokaże.
NoPE, podałbyś link do tych podsufitek do których załączałeś zdjęcie? Ta beżowa wygląda nawet nieźle. Wstawiał to ktoś u siebie? Pytanie co lepiej wyglądałoby na suficie skóra/skaj czy materiałowa
Odkopałbym temat, czym przykelić tapicerkę DRZWI, odchodzi mi na boczkach i nie wiem jak się do tego zabrać... muszę wszystko rozbierać? czy jakiś dobry klej na igłę i pod tapicerke czy jak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum