Widać że nie masz... Ja mam doinstalowane to co potrzebuję i wszystko działa bardzo dobrze.
Taaaaaa.... masz operę z flashem? nie rozśmieszaj mnie, bo sony bardzo okroiło sklep. wiem bo mam taki pod opieką
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
sknerko, co Ty taki anty androidowy jesteś i tak na bank zrobi sie z nim więcej niż z systemem samsunga
Nie jestem anty androidowy, jestem anty wynalazkom sony w TV bo mi weekend zepsuł ten telewizor a przy tym wypierdzielił partycje na 3 dyskach 1T i musiałem dane odzyskiwać, a do tego tak sony okroiło sklep że ni chu.... nie mogliśmy zainstalować tego co chłop chciał mieć w TV. Zapewne więcej zrobisz jak na systemie samsunga z małym ale, musisz mieć czas i cierpliwość bo system samsunga jest przy tym sony odrzutowcem.
Dominoz napisał/a:
sknerko, wiesz może czy jest możliwość udostępnienia ekranu z laptopa do TV bez podłączenia HDMI? Istnieje w ogóle takie coś?
o ile się nie mylę to tylko jak jest proc intela który ogarnia system intel WIDI
[ Dodano: Pią Cze 17, 2016 15:07 ]
Co do TV sony jak myślicie czemu Sony chce się tego działu pozbyć? Android w TV jest próbą ratowania interesu z reszta marna próba bo nadal nie wzrosła im sprzedaż do poziomu rentownego
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum