Pomalowałam Plastidipem czarna satyna dolną belkę zderzaka i środkową grilla wraz z siatkami z tyłu.
Wybaczcie za brudaskę na zdjęciach, ale w nocy przyszła burza
Przy okazji poprawiłam znaczek MG i wygląda fajnie
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 04, 2018 14:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Auto seryjnie ma tak smiały i wulgarny bodykit, że chyba nic już więcej bym w nim nie dodawał bo może być za dużo.
Ode mnie tak jak kolega wyżej dół ok, w grillu srednio leży.
Z tym znaczkiem to co dokladnie zrobiłaś ?
Marker ?
Auto seryjnie ma tak smiały i wulgarny bodykit, że chyba nic już więcej bym w nim nie dodawał bo może być za dużo.
Ode mnie tak jak kolega wyżej dół ok, w grillu srednio leży.
To prawda że łatwo zepsuć taki bodykit zbyt dużą ilością dodatków ale akurat tutaj super podkreśliło przód, a dolna belka sprawia wrażenie optycznego obniżenia samochodu. Mi się bardzo podoba.
Nie, nie ogarnięte jeszcze. LilJohn ma się odezwać do Ciebie w tej sprawie
[ Dodano: Pon Maj 28, 2018 14:01 ]
Wtryski SDI w końcu zamontowane. Wydaje się, że wszystko działa
Teraz mogę powiedzieć, że wciska w fotel
Wyczyściliśmy kolektor dolotowy - co tam było
Podkręciliśmy też turbo do 20 psi.
Odnośnie turbo - tyle wylanego potu nie widziałam. Nakrętka przy wastegate była tak mocno zapieczona i strasznie ciężko było ją ruszyć. Kilka godzin z tym zeszło, zanim wszystko zostało ogarnięte.
Przy okazji wymiany wlałam też STP do czyszczenia wtrysków.
Teraz widać widać, że diesel
Teraz też smutna wiadomość
Wygląda na to, że mam problem z drugimi zegarami. Przy korekcie licznika okazało się, że po wlutowaniu chipa ponownie padł obrotomierz i prędkościomierz, a dodatkowo nie wyświetlają się wcale kilometry. Po wlutowaniu "starego" chipa, prędkościomierz ożył, ale reszta nadal nie. Po ponownym przelutowaniu było tak, jak w pierwszym przypadku - nic nie żyje.
Tu na zdjęciu jeszcze udało się złapać moment, gdy wyświetlacz pokazywał dobry przebieg, a zegary pokazywały prędkość, natomiast obrotów nie.
Na chwilę obecną nic nie działa.
Dało to nam pogląd na to, że być może pierwsze zegary, które wymieniłam są jednak sprawne, a kwestia leży gdzieś indziej.
ECU wszystko widzi, lecz nie wyświetla się na zegarach i wyświetlaczu
To tyle z nowości na dziś
Cześć!
Dawno nie wrzucałam nic nowego, a trochę się działo
W końcu wzięłam się za podsufitkę, ale jest ogarnięte w połowie, bo póki co to jeżdżę bez
Wymontowałam starą, obdarłam ją ze spróchniałej gąbki i na razie jeżdżę taką wyścigówą gołą, bo ciągle nie mogę znaleźć zadowalającego mnie materiału
Postępy idą
A tu już oskórowana
No i jest golas
Poza tym, przygotowałam też autko na zimę
Zabezpieczone podwozie, czyszczenie ognisk rdzy, zabezpieczone profile zamknięte i wszystko, co tylko się dało. Pod spodem jest zdrowy jak rydz!
Opony zimowe od piątku na felgach, Kupiłam Imperial Snowdragon 3. Zobaczymy, jak się będą sprawować.
I na sam koniec, smutna wiadomość
Zostawiłam auto zaparkowane na parkingu pod blokiem, normalnie w liniach, parking dostępny dla wszystkich
Zryczałam się jak głupia, bo dbam o to jak o jajko, a ktoś bez skrupułów potrafi wszystko zniszczyć bo tak.
Na razie nie mam pomysłu, co z tym zrobić. Na allegro są dwoje drzwi JGY ale trochę brzydsze i porysowane jakby paznokciami a malowanie to już niestety nie to samo
Skads to znam...Kilka aut zaparkowanych prawidłowo a każdy ma ryse...Bo Panie tu się nie parkuje.WTF?Miejsca parkingowe dla "Swoich" Leb bym urwal jak bym dorwal...
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Maluj nie ma co sie zastanawiać.. Dobry lakiernik zrobi tak, że śladu nie bedzie
Jak dobrze wypoleruje to nie zobaczysz różnicy miedzy ori a malowanym - a różnica grubości
Auto nie jest nowe a to raczej kwestia dbania o auto fotki masz dlaczego lakierowane więc nie ma co sie stresowac
Tyle, że fakt - taniej by było raczej znaleźć drzwi w kolorze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum