mam w sumie przetarty lewy błotnik i prawe drzwi.Juz go tak kupilem i nie zdazylem tego zrobic bo mam mały deficyt kase bede mial po 10 a akcja jest 2 a wiec ciezko.
moim zdaniem jak zarezerwujesz na 15 aut sektor to będzie OK. A jeśli przyjedzie więcej to napewno coś się na miejscu zreorganizuje a jak przyjedzie mniej to po prostu będzie prywatne miejsce na grila co Ty na to?
wlasnie bylem na stronie i chcialem zarezerwowac tak jak pisales na 15 samochodow ale juz nie mozna rezerwowac aczkolwiek miejsca beda ale kluby beda przydzielane do sektorow przez organizatorow
Można wiec spotkać się na parkingu przed Go-SPORTem jak sugerował Jaguar77, a potem wjechać razem na lotnisko. Nie powinno wtedy być chyba żadnych problemów z parkowaniem obok siebie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
super lokalizacje mam, z map24 wychodzi że jest to parking MM
PYTANIE - może jakieś charakterystyczne miejsca przed zjazdem (na mapie widze bp)
- zjade z A4 na Al. Górnośląską
no i ile w końcu będzie roverków
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
nie no wg www.accuweather.com <moim zdaniem jedna z dokładniejszych stron> to ciągle padac nie będzie moze pokropic kolo 11, 14 i troche koło 19 więc nie powinno byc tak źle
ja chyba jedak sie nie zjawie, bo wyskoczyla mi pewna sprawa i nie wiem czy zdaze dzis wrocic do Katowic o jakiejs normalnej porze. Bawcie się dobrze. pzdr
No i po spocie Niestety nie dopisało zbyt wielu Roverkowiczów, pewnie ze względu na niepewną pogodę. Na umówionym parkingi pojawiliśmy się tylko we dwoje, tzn. Jaguar77 i ja. Postaliśmy troszkę i pojechaliśmy na lotnisko. Tam spotkałem Tomaszi wraz z świeżo poślubioną małżonką Rozgonił nas niestety deszcz około godz. 14 ale było warto. Było tam jeszcze kilka innych Roverków ale nie wiem czy to członkowie klubu. W niedługim czasie pojawią się na klubowej stronie zdjęcia, wiec może ktoś się rozpozna Mam nadzieję, ze następnym razem więcej osób skusi się na przyjazd:) Dziękuję obecnym za przybycie i do następnego razu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum