Wysłany: Pon Maj 28, 2007 12:08
dzięki za info Uncle, bo przez Leszno "zdarza mnie się" przejeżdżać, więc Shell'a w Lesznie będę unikać. Co do mojego Shell'a w Zielonej... tankuję na tej stacji od lat i nigdy nie zatankowałem tam kiepskiego paliwa. Są solidni.
Ale nie ma się co dziwić, bo Zielona Góra to miasto hipermarketów i stacji benzynowych, więc w tej drugiej kategorii konkurencja jest wysoka - więc musza walczyć przede wszystkim jakością paliwa.
Co do różnicy pomiędzy Dieslem Extra a V-Pover'em = sprawa jasna = jesli nie widac różnicy, to po co przepłacać?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 12:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 23:31
W lesznie masz Orlen obok budynku Panoramy Leszczyńskiej (jadąc od stadionu: jednostka wojskowa->netto->panorama->orlen), najczęściej tam tankuję, paliwo zawsze bez zarzutu. W centrum za shellem masz stacje Jet, nie tankuje tam bo mi nie pod drodze ale wiele osób chwali sobie tą stacje. Przy wyjeździe z leszna w stronę Rawicza na przeciwko komisu samochodowego jest też mini stacja, tej zdecydowanie nie polecam ze względu na właściciela, po prostu nie wierze, że może mieć "czyste" paliwo
Ogólnie w lesznie jest zdecydowanie więcej nieciekawych stacji niż pożądnych. Jak nie chcesz jeździć na podejrzanym paliwie to tankuj w orlenie lub jet.
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 07:17
Hmm.. bedzie w takim razie lepiej jak nie bede tankował w Lesznie
Poza tym, przez Leszno przejeżdzam tylko wtedy jak jadę na Śrem z Głogowa (od rodziców) do teściowej
No dobra, a ja tak troche z innej beczki, acz temat oczywiscie dotyczy paliwa. Rozchodzi sie mnie o to, czy gdybym kupil R220T to musze lac Pb98? On powinien jezdzic na Pb98?
Możesz lać Pb95
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 23:50
ja również tankuje przede wszystkim na Shellu i Statoil - i na tych stacjach się nigdy nie zawiodłem, obecnie jednak śmigam na LPG ..
a co do klekotów to jak jeszcze miałem CC'700 to zawsze lałem do niego V-power czasami V-power Racing i różnica była odczuwalna i spalanie rzeczywiście mniejsze..
na stacje w Polsce naprawdę trzeba uważać..
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 17:34
koni napisał/a:
a co do klekotów to jak jeszcze miałem CC'700
Kurde, przyznam szczerze ze nigdy w zyciu nie widzialem cinquecento klekota. No ale wielu rzeczy pewnie jeszcze nie widzialem. Dopiero w zeszlym tygodniu zobaczylem na wlasne oczy cityrovera - i to dwa
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 21:16
Cytat:
Kurde, przyznam szczerze ze nigdy w zyciu nie widzialem cinquecento klekota. No ale wielu rzeczy pewnie jeszcze nie widzialem. Dopiero w zeszlym tygodniu zobaczylem na wlasne oczy cityrovera - i to dwa
jeśli chodzi ci o klekota w rozumieniu "diesel" to ja również nie widziałem.. CC z silnikiem na ropę.
ale raczej chodziło mi o "klekota" rozumianego jako: złom, puszka nie samochód, trumna, itd itp
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pią Lip 06, 2007 11:12, w całości zmieniany 1 raz
w lesznie błem w 1969 r-w "wojsku"-piszę to w cudzysłowiu -bo też to wojsko było takie trochę ...! Poznałem tam parę knajp -myślę ,że większości z nich już -Niet.Co pamiętam: Cetralna ,Trasowa.jeszcze jedna ,gdzie bywałem ,ale nazwa uleciała mi z pamięci ,aq...jeszcze pod Łabędziem -zakazana dla Wojska -ale łatwo było o jelenia..Parę miłych i b.ładnych diewcząt-(ale było to ..38 lat temu-i ...to już raczej ...no ..)Ale może jeszcze kiedyś tam wpadnę .A-jeszcze Boszkowo i "Syrena" ! Też kilka miłych wsomnień.Ciekawe ,jak dzisiaj wyglądają te "Dziewczęta"???????Pozdrawiam.....Leszno ...Dziewczęta z tamtych lat i obecnych Roverkowidczów!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum