Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 52 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 19:26
trzeba zaznaczyc ze sucha - to taka jaka wyjmiesz i oczyscisz - a tak normlanie to powinno wystarczyc 1,8 l
ps tiruces - s czy bedzie mozliwosc wlania tego w jakas butelke po napoju 2 l (najlepiej czysta i przeslania do krakowa wszystko oplace - i na piwo zostanie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 19:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 10:49
Trochę nie chce mi się bawić z wysyłaniem, dlatego szukałem osób z okolic Wrocławia, już prawie 20 litrów się uzbierało, dajcie mi jeszcze znać jak to odbierzecie, czy mam to rozlewać po butelkach, czy ktoś to odbierze w beczce i rozdzieli między chłopaków
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 14:37
Witam,
Jeśli jeszcze trochę zostało i istnieje szansa odbioru na zlocie, to również piszę się na 3 literki.
tiruces, rozmiawiałem z Emes'em i mówił, że nie będzie problemu z odebraniem od Ciebie karnistra z olejem. A co do rozliczenia finansowego, to wyślę Ci wieczorem PW w tej sprawie
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 11:06
OK 20 litrów już uzbieraliśmy wygląda to tak wg postów
tiruces 3
Brt 2
thef 3
tomcy 2
Przemek_Docent 3
jurkac 2
UncleAllEvil 2
Tomi 3
acha przed Tomim był JS, jak się zdecydujesz na odbiór osobisty (bo nie bawię się w wysyłkę) lub jakoś to sobie tam zalatwisz to wpiszę cie zamiast Tomiego.
Na tym kończymy listę, chyba, że jeszcze się znajdzie trochę osób na następne 20l to oczywiście mogę załatwić, ale odbiór tylko całej 20 żebym się nie bawił w rozlewanie, więc...
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 200 Skąd: Bojanowo, Leszno
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 21:08
Paul napisał/a:
UncleAllEvil napisał/a:
Qrde, ja też nie będę na zlocie ani nie będę w stanie w najbliższym czasie udać się do wrocławia
Jest szansa, że ktoś pomoże?
Jak się ładnie uśmiechniesz, to Brt Ci do Leszna podrzuci w piątek rano, jak na zlot polecimy Będziesz mógł odebrać?
Zależy, która godzina to rano Ogólnie to z odbiorem w Lesznie problemów nie będzie, na 90% od 10.00 będę już w pracy bo mam tyle roboty, że chyba cały tydzień będę siedział od 10-22 Ale nawet jeśli nie, to: a) mogę przyjechać b) mama pracuje w KRUS Leszno (od 7:30) a ojciec też od tej godziny w LAWie urzęduje
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 21:48
Ale 10> to nie problem Ja to pisałem w tym sensie, że o tej godzinie na 90% będę już w Lesznie ze względu na pracę Nie pracuję na hali, mogę wyjść kiedy chcę
W drodze powrotnej też może być Pewnie jak będziecie wracać to ja wciąż będę w biurze
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 22:28
ŁOŁ
W niedzielę to już odrobinkę gorzej, może się bowiem zdarzyć, że w niedziele po południu może mnie nie być w domu ani nawet w okolicy ale to będę wiedział na pewno do piątku. Ostatecznie, jeśli Paul się zgodzi to odebrałbym od niego.
tak się zastanawiam... jeśli tiruces, by podzielił się swoim źródełkiem to możeTomi, by mógł dodać do oferty swojego sklepu
taka luźna uwaga (choć może kiedyś bym chciał skorzystać )
PozdROVienia
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum