_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 16:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja juz oglaszam ze 30 bede na bemowie nowym autkiem
no właśnie 30 mnie nie będzie (wyjazd do Berlina), a na zlocik jak najbardziej jadę, więc uważam, że odkładanie obgadania sprawy wyjazdowej na sam koniec nie ma sensu
możesz zawsze wcześniej podjechać innym samochodem a na zlot przyjechać ZR-ką
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
u mnei nie jest problem z autem , bo auto juz jest . tylko problem z czasem. w ten weekend mnie nie ma , nastepny tez pod znakiem zapytania. najbardziej mi pasuje akurat 30 . ja co tydzien bywac raczej nie bede, bo dla mnie to jest kawalek drogi , mieszkam za konstancinem, wiec na bemowo chwile sie jedzie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
to chociaż pochwal się jakimiś danymi swojej rakietu
model, poj. moc i takie tam duperele
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum