Ja bym proponowała jednak 3 stawy (może tak jak ktoś już wcześniej pisał parking pod Go sportem?). Duże parkingi, dojazd dobry z każdej strony i można iść na soczek integracyjny
Hmm a godzina tak żeby było jasno i szło roverki pooglądać co? Ok 17-18??
Termin jest ok.
Mogą być i 3 stawy, może być i Silesia, ale co do godziny to proponuje troche wcześniej niż 17-18
Wiadomo to sobota - wiec część ludzików bedzie sie wybierać na różnego rodzaju imprezki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Postaram się odwiedzić Katowice i dostosuję się do Waszych ustaleń. Osobiście bardziej pasuje mi Silesia, bo bez problemu bym trafił, ale na 3 Stawy też jakoś dotrę. Godzina najlepiej popołudniowa, myślę, że o 15,16 byłoby ok.
Postaram się odwiedzić Katowice i dostosuję się do Waszych ustaleń. Osobiście bardziej pasuje mi Silesia, bo bez problemu bym trafił, ale na 3 Stawy też jakoś dotrę. Godzina najlepiej popołudniowa, myślę, że o 15,16 byłoby ok.
thef moge się poświęcic hyhy i zamiast autostradą jechać koło Silesi i Cię podprowadzić pod 3 stawy
thef moge się poświęcic hyhy i zamiast autostradą jechać koło Silesi i Cię podprowadzić pod 3 stawy
Dzięki za chęci . Ja będę pewnie jechał z ulicy Astrów więc nadrobilibyśmy za dużo drogi, żeby się wcześniej umawiać pod Silesią . Trafię jakoś, mapę mam więc nie powinno być problemu .
Ja tam czekam na oficjalną godzinę spotu na Trzech Stawach . Zabrze? Cóż, to już nie będzie nasz lokalny spocik, ale przecież chętni mogą się tam wybrać całą gromadką
Kurcze to będę musiała o 6 rano wstać żeby siebie i maleństwo zrobić na bóstwo
Trochę wcześnie, ale jak dla mnie ok.
Pod GO sportem tak??
Mój pewnie w trasie się upapla . Wczoraj go umyłem i.. lunęło z nieba wrrr.
To może jednak 16.00.
I gdzie dokładnie? Pod jakimś sklepem GO Sport mam rozumieć, tak?
Hmm ja też wolę 16 osobiście. GO Sport to sklep of cos. Stałe miejsce spotowe jak wjedziesz na parking 3 stawów na pewno zauważysz (piszę sensownie?? ledwo na oczy widze i coś mi się z myśleniem dzieje)
Spoczko, trafię bez problemu. Będę jechał z Astrów więc ma rzut beretem i do tego z pilotem, co studiuje w Katowicach, więc znajdziemy Was czy tego chcecie czy nie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum