Wysłany: Nie Lut 15, 2009 16:44
wlasnie ze nie ... jestem zarejestrowany na forum ... a na stronie juz nie moge i w kólko wyskakuje komunikat o blednym logowaniu ... jakbym podawal bledny login i haslo
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 17:31
na forum rejestrowalem sie jakis czas temu ... nie wiem .. miesiac .. moze 2 ... a dzis chcialem zalogowac sie na stronie w celu wstapienia do klubu ... no i okazalo sie to niemozliwe
Dzisiaj rano dokonalem recznej rejestracji Twojej osoby w bazie danych na stronie www.
Mozesz sie tam zatem logowac. Powinines dostac e-mail w tej sprawie od kolegow zarzadzajacych poczta klubowa. Jesli nie dostales, haslo moge wyslac Ci na prywatna wiadomosc.
Cytat:
Tu byl cytat. Usunieto cyctat na prosbe administratora/moderatora
A co chodzi z tym tekstem?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam mam podobny problem chciałem się zalogować na stronie głównej a tu zima " błędne logowanie " na forum biega aż miło a na stronce nie chce . O co kaman bo obiecałem PHJOWI że mu wystawię komenta do warsztatu a tu lipa i na palanta wychodzę co obiecał a ma w du... pomóżcie
czeniu, dostales haslo czy nie ?
Dlugi77, napisz do mnie pw jakie chcesz miec haslo na stronie to ci zaloze.
Nie bede sam wymyslal, bo potem ludzie prosza o zmiany itp. Wysylac haslo, a ja zaloze.
Od razu zaznaczam, ze hasel nie spisuje, nie zapamietuje ale je znam i nie ma mozliwosci - przynajmniej narazie - zmienic hasla do strony. Dlatego pamietajacie zeby nie podawac mi hasel do wszystkich innych serwisow
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Sa ludzie ktorzy maja jedno haslo do wszystkiego.
A Ci co sie loguja i rejestrowali na Roverki.pl (strone www) nie wiedzieli nawet, ze ich hasla lataly sobie jawnym tekstem. Wiec po dzis dzien hasla mozna bez problemu odczytac i uzyc gdzie indziej. Dlatego uczulam aby podawac hasla inne niz wszystkie
Pozdrawiam,
witam, mam problem jak reszta powyżej, kiedyś najpierw zalogowałem się na stronce a potem na forum i teraz żeby dołączyć do klubowiczów nie mogę zalogować się na stronkę, pleeeeease help me..
Na jaki adres pisałeś tego maila?
Dołączyłeś 23 lutego 2010 więc to jest raczej niemożliwe, że się nie możesz dostać na stronę. PW napisz login i hasło. Haslo mogę Ci sam wymyślić, ale będziesz musiał się go nauczyć na pamięć
Jest jedna możliwość, że wśród użytkowników bazy stronowej, był już jakiś golab.
Wtedy będzie podobnie jak z koleżanką namiko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum