podlacza sie to zmieniarke zamiast oryg. w schowku.
Jeden z forumowiczów pisał,ze istnieje szansa dolutowania 'gdzies' wyjscia AUX i do tego podlaczac mp3/ipoda.
Ma ktos pojecie w ktory sposob bylby najlepszy ? jakies rady ?
ps. sprawa transmiterow na kasete odpada-za slaba jakos, ponadto starczy mi kabli na desce (navi+Cb )
moje radio jak na zdjeciu
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 16:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 18:42
z tym z allegro to u nas to w premacy jest:-) do fabryznego radia podlaczone, fajnie dziala ale ma ograniczenia w robieniu folderow tylko wedlug instrukcji ze do 99 bodajrze ale sprzet super, czysto dziala i obsluguje sie jak zmieniarke z kierownicy, co do aux ja mam harmony i tez mialem dylemat dorabiac aux czy do roverka takie cus dokupic, i chyba pojdzie cycus takiego bo nie chce mi sie w trakcie jazdy siegac do mp3 i przezucac na konkretna piosenke przy takiej cyfrowej zmieniareczce z kierownicy ci dziala a z aux nie:-D
Kiedyś zrobiłem coś takiego w e36, że wyprowadziłem kabel aux dolutowany gdzieś w moduł kasety. Nikt tak nie próbował ? Nie wiem zbytnio jak mam szukać schematów z tego radia, posiada ktoś z Was może takowe ? W e36 trzeba było odłączyć moduł kasety żeby radio myślało że cały czas ma coś w środku plus dodać ten kabel. Szukam po internetach i nigdzie nie ma tego opisanego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum