No juz myslalem ze jeden R800 wyleci ze skladu na XVI zlot. Mialem awarie pompy plynu chlodzacego, ale dzieki temu ze Tomi jest w poblizu mialem nowke sztuke juz na drugi dzien. Dzisiaj wlasnie dokonalem wymiany pod blokiem i jak na razie smiga. Dobrze ze moj krazownik wycial mi numer przed zlotem a nie w trasie bo bylo by malo sympatycznie stanac gdzies w polu
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Z chęcią bym się pojawił niestety finanse nie pozwalają Dodatkowo od października nowa praca także nie można się obijać.. ale za rok to juz trzeba będzie
a my wyjezdzjac w PT z W-wy widzielismy, a nawet parkowalismy obok 800 naparkingu statoila przy Polczynskiej, ale nikt z klubowiczow chyba, wizytowka zostala
Spotkalem na weselu w czestochowei pana, poruszajacego sie 800 i zagadany powiedzial ze uwielbia ten statek , jest mechanikiem samochodowym z Łomianek
Pare 800 jest ale to raczje hobbysci i nie zawsze tu zagladaja
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie odpuszczę! Na holu na pewno nie, ale ze spalaniem 1zł na km chyba raczej tak.
Do tego nie zdążę pewnie wszystkiego zrobić, więc auto idealne nie będzie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, jakby co, to wezmę Cię na sznurek, jak MaReK maniaqa po Szumiradzie - będziesz miał najoszczędniejsze R800 na świecie.
W sumie na poprzednim zlocie w Radomiu byłem R800...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mam nadzieje, że się z tym spalaniem uporam do zlotu, a tak to najwyzej 100zl w jedna strone. Jak na wyjazd na zlot to i tak nie duzo.
Wiem już co musze zrobic i jest to bardzo proste, ale najwiecej czasu zajelo mi dojscie czemu mechanik zrobil tak, a nie inaczej i teraz mogę to poprawic.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum