Uwaga! W zwiazku z zainstanilymi okolicznosciami i zmiana planow niektorych z nas, a takze braku 100% pewnosci czy uda sie dotrzec w okreslonej godzinie na stacji proponuje albo zmienic godzine albo odwolac to spotkanie wspolne i dojechac we wlasnym zakresie do miejsca celu.
Prawdopodobnie najwczesniej dojada ludzie 16 - 18.
Wiec albo opoznijmy wyjazd i zjedzmy cos w domach, albo spotkajmy sie na miejscu.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Uwaga! W zwiazku z zainstanilymi okolicznosciami i zmiana planow niektorych z nas, a takze braku 100% pewnosci czy uda sie dotrzec w okreslonej godzinie na stacji proponuje albo zmienic godzine albo odwolac to spotkanie wspolne i dojechac we wlasnym zakresie do miejsca celu.
U mnie z planami raczej nic się nie zmienia. Szkoda dnia, żeby siedzieć w domu do wieczora. Czekam na ostateczną decyzję, bo nie wiem czy po drodze czekać na stacji czy nie?
MaReK napisał/a:
Prawdopodobnie najwczesniej dojada ludzie 16 - 18.
Chodzi o Zarząd?
MaReK napisał/a:
Wiec albo opoznijmy wyjazd i zjedzmy cos w domach, albo spotkajmy sie na miejscu.
Mam wykupiony obiad i tym samym w domu nie mam co zjeść na obiad
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Marecki szoruje w tej chwili moją Krówkę , więc wypowiem się za Niego .
Możemy przyjechać najwcześniej na 14:30. Myślę, że do 15:00 dojedziemy na miejsce .
Przepraszam, ze wchodze ale widze, ze tutaj sa jeszcze aktywne osoby-zlotowicze. Chce tylko przekazac, ze Barci9k z ekipa wielkopolan przybedzie nie wczesniej jak okolo godziny 18-ej. Barcik mial opoznienie bo niezaleznie od sej woli musial uczestniczyc w dwoch procesjach i Jest juz ponad godzinne opoznienie
z tego widać, że nikt z wawki nie jedzie (tylko) na sobotę?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum