...Gniezno- my na swoich rumakach , jak rycerstwo polskie drzewiej do stolicyji Rzeczypospolitej przybywało na narady jakowe.... ( ale mnie poniosło w romyślaniach )
...a zamiast gońców, tudzież posłańców jakowych, CB i kanał 17- fajowo
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 11:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmmm generalnie jadac z Glo do ZG przy samej trasie nie ma zadnego parkingu.. ale mozemy sie spotkac na parkingu przy Makro(drugi zjazd na ZG i zaraz za zjazdem po prawej stronie bedzie). Pasuje?
tak zgadza się. jak masz jadźkę to wklepiesz i trafisz. ponieważ parking jest spory to może umówmy się w miejscu takim: pierwsza grzęda parkingu zadaszonego tam przeważnie jest pusto... a w razie jakby deszcz padał to.... to nie zmokniecie
a jak nie masz jadzki to zrobiłem mapkie
Po korespondencji z walkie ustaliliśmy, że wezmę wzmacniacz i dwie kolumienki coby było przy czym sie pobawić. No ale my jedziemy dopiero w sobotę, więc piątkowy wieczór byłby bez muzyczki. NO CHYBA ŻE KTOŚ WPADNIE W PIĄTEK DO MNIE po te zabawki... to oczywiście sprzęt na dobicie stareńki i lekko zdezelowany ale na takie festyny jak znalazł.. żeby się nie cackać, że ktoś kopnął, zrzucił itp...
Oki... czyli zabiorę w sobotę, ale dobrze by było gdyby ktoś miał lapka z cd-romem no i siakieś płyty Ja oczywiście płyty też wezmę, ale z lapkiem będzie większy problem, bo obecnie mam takie małe gówienko (lapek z ekranem 10cali) w którym nie ma CD-romu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum