O kurcze... Musze to przemyśleć, szczególnie, że mam gdzie się zatrzymać, a potem mam "Zlot rodzinny" w Sudetach.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nawet nie wiem, czy zdążę zjechać z A8, bo jadę dalej na Kłodzko...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Niestety, byłem 15 minut w obie strony, żeby zabrać dziadka na zjazd rodzinny, i odwieźć go wracając.
Tylko trasa A8 - TGG - A8.
Ale z innej beczki - pojechałem inną, wyczytaną kilka lat temu w internecie trasą, a potem sprawdziłem, że AutoMapa z opcją ściągania informacji o korkach (offline - nie włączyłem ściągania na bieżąco) nauczyła się, że "katowicka" jest nieprzejezdna i z Woli/Jelonek do Wrocka prowadzi dokładnie tą trasą, którą znalazłem - przez Łowicz, Łęczycę, Poddębice, Wartę, Grabów nad Prosną, Antonin, Oleśnicę.
Czas przejazdu bardzo podobny (jak "katowicką" PRZED remontem!!), choć węższymi drogami, ale za to, oprócz odcinka Łowicz-Warszawa pusto i widokowo.
Ale wychodzi mi, że jak oddadzą A2, to nawet, jak już naprawią "katowicką", szybciej będzie jechać Wawa-A2-Węzeł Wartkowice-Poddębice-Warta-Grabów-Ostrzeszów-Syców-S8-Wrocek.
Kiedy mają oddać S8 Wrocek-Syców?
Ale, ale - za 1-2 tygodnie będę chyba znów we Wrocku, tym razem OLT, bo będę miał transport z powrotem.
Jak mi się to uda jakoś sensownie ustawić, bo potem chyba śmigam do Bolesławca, to się odezwę.
A my ostatnio na urodziny jechaliśmy właśnie tą drogą o której piszesz, wlecieliśmy do Wawy od strony Ożarowa, rzut beretem od Jelonek
Tylko my się jakoś lekko zagubiliśmy i bliżej Konina jechaliśmy i Ślesina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum