Widze że jakoś ten Wośp tutaj słabo działa bo anie kontaktu ani wysyłki ze strony naszego użytkownika ROVERki_pl
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Wystarczyło wysłać maila na podany adres, szybka odpowiedź z danymi do przelewu,
To się zgodze... po tym jak prosiłem na forum
Pieniążki na Wośp i za przesyłke wpłaciłem 19.01
_________________ --------------------------------------------------------------------
artmati zlecenie na wysyłkę poszło 23.01, ale ten co to miał zrobić zdaje się że odrobinę przysnął. Jak najszybciej to naprawimy. Część wylicytowanych gadżetów, filiżanki, kalendarz, parasol do odbioru osobistego na spocie warszawskim. T-shirty z wlepami do środy zostana wysłane.
Pózno pisze bo tak zeszło ale wyszystko przyszło w danym terminie
Mam nadzieje że w kolejnym Wośpie bedzie tak samo a nawet lepiej...więcej może zarobimy dla dzieciaków.Ja sie napewno dołoże
Pozdrowionka
[ Dodano: Nie Gru 08, 2013 21:32 ]
Czy wiecie że aukcje WOŚP-u już działają
http://aukcje.wosp.org.pl/
Mam nadzieję że w tym roku będzie lepiej
Gratuluję wygranych aukcji na tegorocznej edycji WOŚP. Powoli zaczynamy robić wysyłki. Jeśli adres do wysyłki różni się od tego który podaje allegro proszę o kontakt na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum