Markzo, co do kiery do super, tylko kolorystyke wartoby wyrównać.. Bo obszycia kremowe a poducha jak i reszta plastików w R75 szara. Sądząc po wytarciu na lewej stronie kiery możnaby zrobić albo nowe obszycie albo pomalować... I wtedy będzie cacy
Pozdrawiam
wiosna... Od Tomiego_114 mam taki feluneczek - stan igła, nawet lakier nie porysowany;) ori poliftowe 16tki. Czemu? Johny zazyczył sobie, że ma być komfort jak "na kanapie u babci". Balon 215/55/16 i auto płynie po naszych dziurach
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Roverek dostał nowy olej, wszystkie filtry oraz co najważniejsze - kompletny rozrząd z pompą wody i paskiem wielorowkowym z napinaczami rolkami itp. Całość ogarnął Tomi_114 - profi robota
A wizualnie wpadły lampki z ciemnymi srodeczkami:
mi też .... na pierwszy rzut oka to ma sie takie wrażenie, że lustra są już "zużyte" ... z lamp do R75 zdecydowanie lepiej wyglądają te soczewkowe co Tomi ściągał .... kumpel w Gło zakłądał i zdecydowana różnica w wygladanie na + jest moim zdaniem.
Ostatnimi czasy wymienione/zrobione:
-4 nowe sprężynki Lesjofors,
-2 nowe tylne amortyzatory KYB,
-nowe łączniki stabilizatora przód Tekenrot,
-nowe tarcze hamulcowe przód,
-nowe klocki hamulcowe przód,
-nowe 4 oponki Nexen N6000 i Dunlop,
-nowy olej Shell 10W40,
-nowy płyn chłodzący,
-6 nowym oryginalnych świec zapłonowych,
-6 nowych oryginalnych cewek zapłonowych MG Rover,
-nowe przewody zapłonowe Electrospark,
-nowe fajki zapłonowe do tylnego rzędu cylindrów oryginał BMW,
-regeneracja parownika,
-ustawiona zbieżność,
-2 sondy lambda,
-zamontowane na stałe CB radio Uniden,
Autko sprawuje się wyśmienicie Po ogarnięciu układu zapłonowego na nowych OEM komponentach, kolega z klubu GT Rzeszów - Miś, wystroił R na LPG. Zrobiliśmy ok 80km po autostradzie, czego efektem jest chyba idealna mapa gazu - odchyłka ok 0,5% spalanie w jeździe mieszanej wynosi teraz 11,5-11,7l/100km.
Kolejnym modem będzie zamontowanie normalnej i wydajnej nagrzewnicy, bo ta co jest znowu przestała grzać, mam tego serdecznie dość.
Autko dziś dostanie zimowe oponki na ori 15 calowych aluskach
ale po co? jak wtedy na benzynie będzie pokazywał co innego? nigdy nie ruszałem tego wspołczynnika, bo spalanie na PB w zasadzie się pokrywa z tym z komputera i nie widze sensu tego dotykac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum