Teraz czekamy, aż grupa rzeszowska zrobi kontra-film (lub jakakolwiek inna grupa)
Rzeszów ma moce przerobowe, sprzęt oraz ludzi którym wymyślenie prostego i zaskakującego scenariusza nie przysporzy żadnych problemów. Z resztą niedawno rozmawiałem o tym z Tigerem
co z pozostałymi? Wrocław? Kraków? Katowice? Lublin? Gdańsk? Szczecin?
Nie macie spotów w swoich regionach?! Macie... do roboty
Ps. Ktoś wie co się dzieje z wizardem_gp?
Nie odzywa się na gg, nie odpowiada na pw...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ps. Ktoś wie co się dzieje z wizardem_gp?
Nie odzywa się na gg, nie odpowiada na pw...
Niestety mam bardzo napięte terminy i niekiedy nie mam nawet czasu, ażeby odpalić komputer. Obiecałem, że pomogę w efektach ale niestety nie znalazłem chwili czasu, żeby się za to wziąć, za co przepraszam. Usprawiedliwiam się tym, że mam teraz ciężki okres w pracy w związku z likwidacją JW2139. Niemniej jednak uważam, że film pod każdym względem wyszedł rewelacyjnie, przede wszystkim genialny montaż i wzorowa gra aktorska
Życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku oraz niech zawsze w życiu będzie się Wam układać, tak jakbyście tego chcieli.
Obiecałem, że pomogę w efektach ale niestety nie znalazłem chwili czasu, żeby się za to wziąć, za co przepraszam.
Daj spokój nic się nie dzieje... efekty w tym filmie byłby prawie niezauważone... a wszystko co chcemy zrobić w nim powinno być na etapie charakteryzacji, a nie efektów. Jak znajdziesz chwilę, to dorobisz i film się podmieni. Wolałbym jednak, żebyś znalazł czas na ukończenie projektu 'COLA' z letniego spotu.
Wizard_gp napisał/a:
przede wszystkim genialny montaż i wzorowa gra aktorska
Montaż, to zlepek kadrów i tyle... a gra aktorska... przednia
Wizard_gp napisał/a:
Życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku oraz niech zawsze w życiu będzie się Wam układać, tak jakbyście tego chcieli.
Dzięki, wzajemnie i właściwie to nie wiem czy już życzyłem, ale jakby co dołączam się do życzeń
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum