maniu48, Pod ta mata powinna być taka dytka, ja bym tam dal płytę jakaś MDF lub wiórowa i do tego przymocował suba pasem. albo dokręcić nawet takie uszy żeby można było pas naciągnąć przez to
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Z tego co widzę suba ma chyba pochyloną tylną ściankę. Jeśli tak to rzep na tył i do siedzenia. Można ewentualnie wkręt i przez ściankę tylną przykręcić do siedzenia ale wtedy suba łatwo nie wyjmiesz z bagażnika.
Można też wyjąć głośnik i przewiercić w podłodze suba tak aby kawałek wkręta wystawał od spodu. Zahaczy się o tą matę na podłodze i będzie trzymało.
Jest jeszcze kilka optycznie fajnych możliwości. Inne to jakieś paski, gumki, klamry (jak w przyczepce).
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Tak sub mam pochylona tylna ściane. Musze mieć mocowanie umozliwiające mi wyjęcie suba w kazdej chwili. Mysle przykrecic do oparcia jakies 4 uchwyty(ucha) przez ktore bede mogł przeciągnąc dwa paski(szerokosci 1cm) po lewej i prawej str suba(przy samym głosniku).Paseczki by miały jakies klamerki dzieki którym bede mial mozliwośc naciągniecia paseczkow i ewentualnie zluzowania ich. Mysle ze takie czarne wąskie paski nie będą sie rzucały w oczy bardzo.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No i padło na paseczki. metalowe uchwyciki zostana przykręcone wkrętami do oparcia i przez nie bedzie przechodził pasek. Sub bedzie opasany z dwóch stron głośnika.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum